Asetto Corsa vs Live For Speed

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Game Turk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 2 oyundan hangisini indirmeliyim bilmiyorum. En iyi gerçek araç kullanıyor keyfini yaşataçak grafiği yüksek olan oyun sizce "Asetto Corsa" mı? Yoksa "Live For Speed (LFS)" mi yüklemeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asetto Corsa oyununu 1-2 ay önce mi ne oynadım interneten göründüğü gibi istediğin haritayı bulup istediğin arabayı yapmak falan çok zor oluyor. Sadece bildiğim 1 site vardı ondada toplasan 100 tane mod ya var ya yok olan haritalarda sağlam haritalar değil bana kalırsa ikiside değil. Yarış oyunu istiyorsanız Project CARS 2'Yi bekleyebilirsiniz. En azından ikisinden daha iyi bir oyun. Eğer şuan oynamak istiyorsanız THE CREW kesinlikle benim tercihimdir çok sağlam oyun bana göre tabii diğer yandanda Forza Horizon 3 var 220 tl standart versiyonu :) Şuan bana kalırsa en iyisi The Crew :) Zaten Uplay üzerinden ücretsiz verilmişti o sayede oyunla tanıştım :) Bayada beğendim :)

Herkes Project Cars diyor. O zaman sağ olun. Onu indireceğim. Teşekkürler.

Herkes Project Cars diyor. O zaman sağ olun. Onu indireceğim. Teşekkürler.
İmza kısmında ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' yazıyor ama sen korsan indireceksin?

Bir kişinin, bir grubun emeğini yasal olmayan yollar ile kullanmak, Bir Türk'e yakışmaz. ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı