Hayır tam tersi 3 ay en az asgari ödemediğiniz zaman kullanıma kapanıyor. Asgari ödediğinizde değil. Asgari ödersiniz ancak kalan borç faiziyle beraber bir sonraki aya ötelenir. Bir nevi takla attırmış gibi olursunuz borca.
3 ay asgariyi ödersen değil ödemezsen kart kapanır. Onun haricinde istersen 10 sene boyunca asgari öde. Ama çok faiz biniyor ödediğin asgari de eriyip gidiyor.
Emin değilim yanımda avukatı ile de durumu görüştü güncel 1 aylık olay ona göre yorumlamak lazım tabii bilen biri kesinleştirirse daha doğru olur. Bu arada asgarinin 50-100TL fazlasını ödemek mantıklı geldi.
42 bin TL'lik kredi kartı borcumun asgarisini (25 bin TL) ödemiştim geçen ay, bu ay kalan borca +1700 TL faiz binmiş. Hangisinin yüzdeliğine göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama faiz binmesini göze alıyorsan asgarisini öde
Çok uzun süredir bu şekilde yapıyorum ve diğer arkadaşların da dediği gibi herhangi bir şey olmadı. Asgarisini ödeme hakkımız olmasa öyle bir seçenek olmaz sonuç olarak. Ha uzun vadede zarara sokuyor ama o ayrı mevzu