Aşı neden zorunlu oluyor?
Ben aşının proje olduğunu düşünüyorum. Aşı olmaz isek okula gidemeyecekmişiz neden böyle zorluyorlar.
Bence nüfus azaltma projesi aşı ve korona, kişi sayısını 500 milyona indirmeyi düşünüyorlar.
Zorunlu olması çok mantıksız. Ben aşı olmak istemiyorum.
Siz aşı olacak mısınız?
Hocam ben de karşıyım aşıya ama o kadar abartmayalım Aşı olmayanların çoğu aşının yan etkilerinin bilinmemesinden korktuğu için olmuyor ama böyle komplo teorileri üretmeyelim
Olmayın. Biz hepimiz aşı olalım, toplum olarak bağışıklık kazanalım, siz ondan sonra taşıyanlardan birine yaklaşın. Ondan sonra görürsünüz neden aşı zorunlu.
Siz veya yakınınız Allah göstermesin ama virüse yakalanıp entübeye düşerseniz o zaman projeyi görürsünüz. İnternetten abuk subuk kaynaklardan gördüğünüz her paylaşıma inanmayın, alanında uzman doktorları dinleyin. YouTube 'da Murat Aksoy hocamızı dinlemenizi tavsiye ederim. Kafadaki soruları gidereceğini düşünüyorum.
Zeki(!) arkadaşlar olayı çözmüş. "Sigara içeyim, fabrika gibi yemek çıkan fast food dükkanlarından çıkmayayım, bütün günüm paketli hazır gıdalarla geçsin ama içinde ne olduğunu bilmediğim aşıyı olmam", komik.