Aşı Oldum

İleride etki göstereceğini siz nereden biliyorsunuz peki?
Arkadaşlar, dünyadaki bilim adamlarından falan kendilerini üstün görüyorlar. Felç etmekmiş Allah aşkına bana birisi aşının sinir sistemine nasıl zarar verebileceğini açıklasın.

Aşı olunca felç olan birisi varsa max. ihtimal şudur: Aşıyı yapan kişi şırıngada hava boşluğu bırakır(belli bir derecede) buradan dolayı felç kalma ihtimali oluşur. Hiçbir doktor veya hemşire şırıngada hava boşluğu bırakmaz. Hiçbir delil olmadan sadece foruma yazmakla bu iş oluyorsa o zaman ben de sallayım bir tane. "Ben aşı olunca komaya girip geri geldim." Hadi buna da inanın.

Araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. "Her aşı" biraz abartı olabilir fakat aşıların %95'i etkilerinin tamamını hemen göstermez. İleride ne etkiler göstereceğini siz nereden biliyorsunuz peki?
%95 rakamını veren bir makale, bilimsel bir araştırma atabilir misin ? Kaynakça ve bu araştırmada görev alan Bilim İnsanları da dahil olmak üzere. Teşekkürler

Araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. "Her aşı" biraz abartı olabilir fakat aşıların %95'i etkilerinin tamamını hemen göstermez. İleride ne etkiler göstereceğini siz nereden biliyorsunuz peki?
Ne o içerde ben 5 sene bekliyim mi diyor. Aşılara bu kadar saydıracağınıza paketli gıdalara sallayın ya da fabrika atıklarına. Aşı sadece vurduranı etkiler (iyi-kötü) fakat bu dediklerim özellikle atık kimyasallar canlı olmayanları bili etkiliyor.

Babanızın vurulduğu aşı nedir ? Babanızın sağlık geçmişi ? Ailenizde kronik hastalık hikayesi var mı? Bu aşılar herkesde aynı koruyuculuğu sağlamamakla beraber. Babanız aşı olmamış olsaydı Allah korusun ancak şuan bir babanız olmayabilirdi. Babanızın olduğu aşı sinovac ise devletin tanıdığı imkanla biontech olmasını tavsiye ederim.

Araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. "her aşı" biraz abartı olabilir fakat aşıların %95'i etkilerinin tamamını hemen göstermez. İleride ne etkiler göstereceğini siz nereden biliyorsunuz peki?

Bunu yazarken elinde 1 bardak kola veya 1 çikolata olduğuna yemin edebilirim. Zira aşıdan çok seni ölüme iten şeyler onlar.

Aşı vücutta kalıcı kalmıyor. Ama kalp krizine katılıyorum. Çevremde kalp krizi geçirenleri nedense çok duymaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…