Aşı Oldum

Benim anlamadigim olay su, Yeni cikmis bir asiya nasil bu kadar guvenebiliyorsunuz? Yalniz bazi yetkililere gore sanayi satmak ta guzel bir sey yetkili dogrulamasi felan diyecekseniz Bence en iyi yol 6 yil sonra asi olmak. Risk her zaman var. Adamlar demiyor mu zaten olurseniz veya her hangi bir sey olursa sorumlu degiliz diye?
 
Bence en iyi yol 6 yil sonra asi olmak.
6 yıl sonra virüsün kalacağı ne malum? Ya da 6 yıl içinde sen ve senin gibi düşünüp aşı olmayan birisi virüse yakalanıp ölürse ne olacak?

Sadece aşı için geçerli değil bu sorumluluk meselesi. En küçük ameliyatta bile sayfalarca sorumluluk kağıdı imzalatıyorlar.
 

Aşı öyle bir şey değil kanka.
 
Aynen süper mantık ...
 
Çin ekonomisi güçlü bir ülke. Salgın başladığı an itibari ile ülkesini kapattı.
Her ülke tam kapanma yapamaz. Örnek olarak bizim ülkemiz yani Türkiye. Biz böyle bir kapanma yapamayız.
Ama Çin yapabilir ve yaptı da. Bu sayede ülkesinde salgını bitirdi.
Ayrıca adamlar gelişmiş bir ülke. Aşıyı bulmaları gayet doğal. Ki Sinovac aşısı BioNTech'e göre daha etkisiz.
 
Arkadaşlarıma bunu bahsediyorum sonra sinirleniyorum.Tanıdığım aşı olduktan sonra öldü (kalp krizi).
Arkadaşımın akrabası da aynı sebepten öldü.Direkt olarak gömdüler.Bende aşı olalı 2 hafta oldu.Halsizlik üzerimden gitmedi.Enerjim yaklaşık olarak %30 %40 azaldı.Ve daha geçen 3 gün önce sol ayağımda karıncalanma başladı.Bildiğiniz ayağınıza kan gitmez ya.Onun gibi düşünün.Şuanlık birşeyim yok.Arada Göğüs sıkışması tarzı birşey oluyor,Ondada bir kere öksürüyorum ne olur ne olmaz diye.Çok sıkıntılı bir durum.Şuan da hali hazırda çalışıyorum.3 hafta olacak başlayalı.Rapordur başka birşeydir almaya yeltenmiyorum çünkü işten çıkarılma korkusu var.Bu devirde iş bulmak zor.Çok zor.Şimdi iş yeri ikinci dozu da ol diyor süre geldiği zaman.Buda ayrı bir konu.
 

Sen bence direk bir doktora hızlı bir şekilde git ve muayene ol yoksa senin açından kötü olacak gibi çünkü bu sadece aşılık değil biraz sorun var gibi.
 
Sen bence direk bir doktora hızlı bir şekilde git ve muayene ol yoksa senin açından kötü olacak gibi çünkü bu sadece aşılık değil biraz sorun var gibi.
İşte insanlara bunu bahsetmeye çalışıyorum.Bu olanların hepsi aşı olduktan sonra oldu.Bundan önce Enerjim gayet iyi,Sabahları gayet normal uyanabilen,Haa birde şunu bahsetmedim.Baş ağrısı artık neredeyse hergün oluyor az da olsa.En geç 2 günde 1 oluyor.Bu da yeni yeni başladı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…