Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.008 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #1 Evrim ağacı güzel bir video yapmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evrim ağacı güzel bir video yapmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 285004 Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Aralık 2020 #2 Düşünmüyorum. Ama zorunlu olursa yaptırırım.
ilkayzkn Decapat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Aralık 2020 #3 Ben babama güvenmiyorum aşıya nasıl güveneyim?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 Denek olmak koşulu ile alınmış bir öncelikli aşı.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 10 Aralık 2020 #5 Zcherby dedi: Denek olmak koşulu ile alınmış bir öncelikli aşı. Genişletmek için tıkla... Hocam Çin aşışı ölü bedenler tarafından denendi diye söyleniyor. Sizce bu doğru mudur? Bu arada dediğinize katılıyorum.
Zcherby dedi: Denek olmak koşulu ile alınmış bir öncelikli aşı. Genişletmek için tıkla... Hocam Çin aşışı ölü bedenler tarafından denendi diye söyleniyor. Sizce bu doğru mudur? Bu arada dediğinize katılıyorum.
Bybaysag3 Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 Dün sağlık bakanı 1 saate yakın canlı yayında konuştu. Bana anlattıkları çok güven verdi.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #7 Bybaysag3 dedi: Dün sağlık bakanı 1 saate yakın canlı yayında konuştu. Bana anlattıkları çok güven verdi. Genişletmek için tıkla... Günde 2.000 vaka varken de öyleydi hocam.
Bybaysag3 dedi: Dün sağlık bakanı 1 saate yakın canlı yayında konuştu. Bana anlattıkları çok güven verdi. Genişletmek için tıkla... Günde 2.000 vaka varken de öyleydi hocam.
Bybaysag3 Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #8 Zcherby dedi: Günde 2.000 vaka varken de öyleydi hocam. Genişletmek için tıkla... Ben aşıdan bahsediyorum.
Zcherby dedi: Günde 2.000 vaka varken de öyleydi hocam. Genişletmek için tıkla... Ben aşıdan bahsediyorum.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 10 Aralık 2020 #9 Bybaysag3 dedi: Dün sağlık bakanı 1 saate yakın canlı yayında konuştu. Bana anlattıkları çok güven verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam affedersiniz ama yalan söyleyen bir insana güvenmem. Güven bir ayna gibidir. Bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir.
Bybaysag3 dedi: Dün sağlık bakanı 1 saate yakın canlı yayında konuştu. Bana anlattıkları çok güven verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam affedersiniz ama yalan söyleyen bir insana güvenmem. Güven bir ayna gibidir. Bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.008 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #10 Bir de şöyle bir durum var arkadaşlar. Neden bazılarının hafif geçirdiğini ve bazılarının daha ağır geçirdiğini hatta vefat ettiği sorusuna bir yanıt olabilir. Tabi kronik hastalıkları olanlar dışında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir de şöyle bir durum var arkadaşlar. Neden bazılarının hafif geçirdiğini ve bazılarının daha ağır geçirdiğini hatta vefat ettiği sorusuna bir yanıt olabilir. Tabi kronik hastalıkları olanlar dışında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et