Sizinkisi bu sebepledir o zaman. Geçmiş olsun. Aşı sonrası bilgilendirme bekliyorum sizden.%59 işitme engelliyim hocam.
Dün ekşi sözlük'te de gördüm; 20 yaşında herhangi bir kronik rahatsızlığı ve önceliği olmamasına rağmen birisi randevu alabilmiş. Şimdi de sizi görüyorum.
Sizde herhangi bir kronik rahatsızlık vs. var mı? Çünkü ben denetlediğimde maalesef çıkmıyor. (ben sağlamım, rahatsızlığım yok ama olayı anlamaya çalışıyorum)
düzenleme: çok ilginç. 32 yaşında birisini gördüm bu sefer de; o da şaşırmış sıra gelmesine. Neye göre genç insanlara aşı geliyor çok merak ediyorum. @feneresevdalı
Anneannem ve babaannem oldu. Annem kronik rahatsızlığından, babam da sırası geldiğinden dolayı aşılarını oldu. Abim öğretmen olduğundan dolayı oldu. Bir tek ben kaldım. 21 yaşındayım ve her gün bir umut sıra gelir diye e-Nabız'a giriyorum.Hocam ilginç şekilde bana da çıktı. 20 yaşındayım ve hiçbir rahatsızlık veya kroniğim yok. Ailede de herkes sırası gelince çıktı yani aile tarafından da herhangi bir öncelik yok. Anlayamadım ben bu işi. Tıp öğrencisiyim ancak okuldaki arkadaşlarıma sordum onlara da çıkmamış, o ihtimal de geçersiz oluyor.
Anneannem ve babaannem oldu. Annem kronik rahatsızlığından, babam da sırası geldiğinden dolayı aşılarını oldu. Abim öğretmen olduğundan dolayı oldu. Bir tek ben kaldım. 21 yaşındayım ve her gün bir umut sıra gelir diye e-nabız'a giriyorum.
Bu arada hayırlı olsun. Aşınızı bir an önce olmanızı öneririm. Ne olacağı belli olmaz, Türkiye burası.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.