dulkineharrow
Decapat
Daha fazla
Phoenix Store, bitmain firmasının resmi distribütörü Türkiye'de. Maçka parkının karşısındaki otelin (ismimi hatırlayamadım) altında mağzaları var, resmi olarak satışı varsa anca orada vardır. Diğer türlü dediğiniz gibi sarı sitedeki arkadaşlar var. Veya siz yurt dışından bir şekilde sipariş vereceksiniz vergilerini ödeyip getiriceksiniz o da bayağı tuzlu olur gibi.
BTC cihazları şu dönemde en mantıklı cihazlar bence özellikle Ethereum cihazlarından uzak durun. E9 gibi cihazların kazançları evet şu an çok iyi ama Ethereum mining bittiğinde hepsi muhtemelen ETC kazımına başlayacak ve belki de kardan çok zarar getircek. L7 gibi litecoin, Dogecoin cihazlarına da bakabilirsiniz onların da gelirleri güzel ama sanırım litecoinin halvingine 1 yıl civarı bir süre kaldı bunu da hesaba katmak lazım.
Sarı sitede uygun fiyatlı bir S19 Pro vardı sağlamsa ve özellikle faturası varsa (Çok önemli) alabilirsiniz bence. Kontrol edemiyorum şu an sarı sitenin uygulaması her zamanki gibi bağlantı hatası veriyor bende kanser olamamak elde değil.
Ben açıkçası aliexpress'e bu iş için pek güvenip alışveriş yapmazdım. Hangi parçalar satılıyor gerçi bilmiyorum ama asicler temel bir kaç parçadan oluşuyor; üzerinde soğutma bloğu olan hashboardlar, kontrol kartı, güç kaynağı, fanlar ve kasası. Hepsi ayrı ayrı yedek parça olarak satılıyorsa teorik olarak toplamanız için bir engel yok.Bir de bu AliExpress'te falan miner machine parçaları var birleştirip kendimiz bir şeyler yapamaz mıyız daha ucuza gelecek şekilde?
Brand New Bitcoin Bolonminer B11 62t Asic MinerHocam valla 3500 dolara ne alınabilir bilmiyorum.
Ben açıkçası aliexpress'e bu iş için pek güvenip alışveriş yapmazdım. Hangi parçalar satılıyor gerçi bilmiyorum ama asicler temel bir kaç parçadan oluşuyor; üzerinde soğutma bloğu olan hashboardlar, kontrol kartı, güç kaynağı, fanlar ve kasası. Hepsi ayrı ayrı yedek parça olarak satılıyorsa teorik olarak toplamanız için bir engel yok.
Günlük 1 dolar civarı bir getiri oluyor elektrik düşünce cihaz da hiç kaliteli gözükmüyor. Kendini amorti edebilmesi mümkün gözükmüyor şuanda.
asıl point eth dag boyutunun ne zaman artacağında o zaman çünki şuan 9 ay roi veriyor bence bu çılgın bi olay birde eth bittikten sonraki etc kazımı ne kadar etkilenir şimdiki gibi devam eder miValla hayatımda ilk defa böyle bir asic gördüm şaşırdım. Kazancı iyi açıkçası aşağı linkini de bırakıyorum kazançlarının. Günde neredeyse 20 dolar getiriyor ethereum kazarak. Etc kazarak ise 14 dolar getiriyor. Ama ilk mesajımda dediğim gibi ethereum cihazları ne kadar güzel gözükse de şuan için bence çok riskliler. Ethereumda zorluk artmıycağını ve bitmeyeceğini düşünsek bile bu cihazda 5 GB bellek var yani yakında ETH dag boyutunu karşılayamıycak zaten bu yüzden muhtemelen ETC miner demişler cihaza.
Jasminer X4 Server (450 MH/s) Madencilik hesaplayıcısı âï¸ | minerstat
Jasminer X4 Server (450 MH/s) can reach 450 MH/s hashrate and 240 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 22 different coins on 2 algorithms.minerstat.com
Bu da kazançlara göre minerstatda cihazların sıralanışı, üstten algoritma seçip ayrı ayrı da inceleyebilirsiniz. Elektriği 0.13 dolar girdim kwh saat başına.ASIC madencileri âï¸ | minerstat
En karlı ASIC madenciliÄi ve hashrateleri. ASICleri güç tüketimi, verimlilik, karlılık ve kripto paralara göre karÅılaÅtırın.minerstat.com
Minerstatın takvimine göre 3 Eylül'de 5gb barajını aşıcak. Ethereum bittikten sonra ethereum kazan tüm asic madenciler mecburen Etc kazımına başlıycak. Düşünün ethereum hashrate'i şuan 1.07 Ph/s Etc ise yanlızca 29.56 Th/s. Ordaki %10 bile gelse ağın nasıl etkileneceğini siz düşünün. Tabi bu sizin risk algınıza bağlı ETH nin yakında bitmiyceğini düşünüyorsanız ETC kazarak da gayet güzel getiri sağlıyor cihaz.asıl point eth dag boyutunun ne zaman artacağında o zaman çünki şuan 9 ay roi veriyor bence bu çılgın bi olay birde eth bittikten sonraki etc kazımı ne kadar etkilenir şimdiki gibi devam eder mi