Valla hayatımda ilk defa böyle bir asic gördüm şaşırdım. Kazancı iyi açıkçası aşağı linkini de bırakıyorum kazançlarının. Günde neredeyse 20 dolar getiriyor ethereum kazarak. Etc kazarak ise 14 dolar getiriyor. Ama ilk mesajımda dediğim gibi ethereum cihazları ne kadar güzel gözükse de şuan için bence çok riskliler. Ethereumda zorluk artmıycağını ve bitmeyeceğini düşünsek bile bu cihazda 5 GB bellek var yani yakında ETH dag boyutunu karşılayamıycak zaten bu yüzden muhtemelen ETC miner demişler cihaza.
Jasminer X4 Server (450 MH/s) can reach 450 MH/s hashrate and 240 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 24 different coins on 2 algorithms.
En karlı ASIC madenciliÄi ve hashrateleri. ASICleri güç tüketimi, verimlilik, karlılık ve kripto paralara göre karÅılaÅtırın.
Bu da kazançlara göre minerstatda cihazların sıralanışı, üstten algoritma seçip ayrı ayrı da inceleyebilirsiniz. Elektriği 0.13 dolar girdim kwh saat başına.