Asic mining nereden alınabilir?

dulkineharrow

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, asic mining cihaz almak istiyorum. Ama hangisini almalıyım kararsız kaldım Bitmain'in sitesinde S19Pro var mesela 110th veriyor fakat diger coinler için de önerilere açığım. Bir de bunları Türkiye'den alabileceğimiz bir yerler var mıdır? Malum sarı ve pembe siteler haric.

Son düzenleyen: Moderatör:
Phoenix store, bitmain firmasının resmi distribütörü Türkiyede. Maçka parkının karşısındaki otelin (ismimi hatırlayamadım) altında mağzaları var, resmi olarak satışı varsa anca orda vardır. Diğer türlü dediğiniz gibi sarı sitedeki arkadaşlar var. Veya siz yurt dışından bir şekilde sipariş vericeksiniz vergilerini ödeyip getiriceksiniz o da baya tuzlu olur gibi.

BTC cihazları şu dönemde en mantıklı cihazlar bence özellikle ethereum cihazlarından uzak durun. E9 gibi cihazların kazançları evet şuan çok iyi ama ethereum mining bittiğinde hepsi muhtemelen ETC kazımına başlıycak ve belkide kardan çok zarar getircek. L7 gibi litecoin, dogecoin cihazlarına da bakabilirsiniz onların da gelirleri güzel ama sanırım litecoinin halvingine 1 yıl civarı bir süre kaldı bunu da hesaba katmak lazım.

Sarı sitede uygun fiyatlı bir S19 pro vardı sağlamsa ve özellikle faturası varsa (Çok önemli) alabilirsiniz bence. Kontrol edemiyorum şuan sarı sitenin uygulaması her zamanki gibi bağlantı hatası veriyor bende kanser olamamak elde değil.

Phoenix Store, bitmain firmasının resmi distribütörü Türkiye'de. Maçka parkının karşısındaki otelin (ismimi hatırlayamadım) altında mağzaları var, resmi olarak satışı varsa anca orada vardır. Diğer türlü dediğiniz gibi sarı sitedeki arkadaşlar var. Veya siz yurt dışından bir şekilde sipariş vereceksiniz vergilerini ödeyip getiriceksiniz o da bayağı tuzlu olur gibi.

BTC cihazları şu dönemde en mantıklı cihazlar bence özellikle Ethereum cihazlarından uzak durun. E9 gibi cihazların kazançları evet şu an çok iyi ama Ethereum mining bittiğinde hepsi muhtemelen ETC kazımına başlayacak ve belki de kardan çok zarar getircek. L7 gibi litecoin, Dogecoin cihazlarına da bakabilirsiniz onların da gelirleri güzel ama sanırım litecoinin halvingine 1 yıl civarı bir süre kaldı bunu da hesaba katmak lazım.

Sarı sitede uygun fiyatlı bir S19 Pro vardı sağlamsa ve özellikle faturası varsa (Çok önemli) alabilirsiniz bence. Kontrol edemiyorum şu an sarı sitenin uygulaması her zamanki gibi bağlantı hatası veriyor bende kanser olamamak elde değil.

Hocam şöyle 3500 dolar maksimum olacak şekilde cihaz önerileriniz var mı S19Pro kedi sitesinde 9000 dolar üstüne KDV gümrük cart curt bir ton şey
Şu siteden birkaç cihaz var ama bilemedim hangisi mantıklı

Bir de bu AliExpress'te falan miner machine parçaları var birleştirip kendimiz bir şeyler yapamaz mıyız daha ucuza gelecek şekilde?

Hocam valla 3500 dolara ne alınabilir bilmiyorum.
Bir de bu AliExpress'te falan miner machine parçaları var birleştirip kendimiz bir şeyler yapamaz mıyız daha ucuza gelecek şekilde?
Ben açıkçası aliexpress'e bu iş için pek güvenip alışveriş yapmazdım. Hangi parçalar satılıyor gerçi bilmiyorum ama asicler temel bir kaç parçadan oluşuyor; üzerinde soğutma bloğu olan hashboardlar, kontrol kartı, güç kaynağı, fanlar ve kasası. Hepsi ayrı ayrı yedek parça olarak satılıyorsa teorik olarak toplamanız için bir engel yok.

Hocam valla 3500 dolara ne alınabilir bilmiyorum.

Ben açıkçası aliexpress'e bu iş için pek güvenip alışveriş yapmazdım. Hangi parçalar satılıyor gerçi bilmiyorum ama asicler temel bir kaç parçadan oluşuyor; üzerinde soğutma bloğu olan hashboardlar, kontrol kartı, güç kaynağı, fanlar ve kasası. Hepsi ayrı ayrı yedek parça olarak satılıyorsa teorik olarak toplamanız için bir engel yok.
Brand New Bitcoin Bolonminer B11 62t Asic Miner

hocam şöyle birşey buldum

Valla hayatımda ilk defa böyle bir asic gördüm şaşırdım. Kazancı iyi açıkçası aşağı linkini de bırakıyorum kazançlarının. Günde neredeyse 20 dolar getiriyor ethereum kazarak. Etc kazarak ise 14 dolar getiriyor. Ama ilk mesajımda dediğim gibi ethereum cihazları ne kadar güzel gözükse de şuan için bence çok riskliler. Ethereumda zorluk artmıycağını ve bitmeyeceğini düşünsek bile bu cihazda 5 GB bellek var yani yakında ETH dag boyutunu karşılayamıycak zaten bu yüzden muhtemelen ETC miner demişler cihaza.

Bu da kazançlara göre minerstatda cihazların sıralanışı, üstten algoritma seçip ayrı ayrı da inceleyebilirsiniz. Elektriği 0.13 dolar girdim kwh saat başına.

Valla hayatımda ilk defa böyle bir asic gördüm şaşırdım. Kazancı iyi açıkçası aşağı linkini de bırakıyorum kazançlarının. Günde neredeyse 20 dolar getiriyor ethereum kazarak. Etc kazarak ise 14 dolar getiriyor. Ama ilk mesajımda dediğim gibi ethereum cihazları ne kadar güzel gözükse de şuan için bence çok riskliler. Ethereumda zorluk artmıycağını ve bitmeyeceğini düşünsek bile bu cihazda 5 GB bellek var yani yakında ETH dag boyutunu karşılayamıycak zaten bu yüzden muhtemelen ETC miner demişler cihaza.

Bu da kazançlara göre minerstatda cihazların sıralanışı, üstten algoritma seçip ayrı ayrı da inceleyebilirsiniz. Elektriği 0.13 dolar girdim kwh saat başına.
asıl point eth dag boyutunun ne zaman artacağında o zaman çünki şuan 9 ay roi veriyor bence bu çılgın bi olay birde eth bittikten sonraki etc kazımı ne kadar etkilenir şimdiki gibi devam eder mi

asıl point eth dag boyutunun ne zaman artacağında o zaman çünki şuan 9 ay roi veriyor bence bu çılgın bi olay birde eth bittikten sonraki etc kazımı ne kadar etkilenir şimdiki gibi devam eder mi
Minerstatın takvimine göre 3 Eylül'de 5gb barajını aşıcak. Ethereum bittikten sonra ethereum kazan tüm asic madenciler mecburen Etc kazımına başlıycak. Düşünün ethereum hashrate'i şuan 1.07 Ph/s Etc ise yanlızca 29.56 Th/s. Ordaki %10 bile gelse ağın nasıl etkileneceğini siz düşünün. Tabi bu sizin risk algınıza bağlı ETH nin yakında bitmiyceğini düşünüyorsanız ETC kazarak da gayet güzel getiri sağlıyor cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı