Hıcam aynı şeyleri bende yaşadm daha yeni 1 ay bile olmadı açıldım kıza hemde 2 kere deli gibi seviyordum hâlen seviyorum ama maalesef olmayınca olmuyor, şuan da acısını çekiyorum sabah 5'lere kadar uyanığım Kendini fazla kaptırma derim ama kaptırmışsın geçmiş olsun. Bende o kadar seviyordum ki yüzüne bakmaya bile utanıyorum bende fiziğini felan tam bilmiyorum Git açıl, konuş bence.
Reddederse diye düşünürsen baştan kaybedersin. Gideceğiniz yerde de kendini fazla kasma. Rahat ol ve konuya hemen girme. Zaten gelirse yüksek ihtimalle tahmin ederek gelecek. Sonuçları bekliyoruz.
Reddederse diye düşünürsen baştan kaybedersin. Gideceğiniz yerde de kendini fazla kasma. Rahat ol ve konuya hemen girme. Zaten gelirse yüksek ihtimalle tahmin ederek gelecek. Sonuçları bekliyoruz.
Din ile alakali cevap verecek kadar bilgim yok, olsa bile bu konuda sizi yönlendirmek haddime düsmez.
El ele tutusmadan, konusmadan, bulusmadan, nasil evleneceksin orasi bir muamma...
Burada anlatmış hocamız.. Kendisini pek sevmem. Ama anlatmış meselenin özünü..
Aslında el ele tutşmak da görülen tek sakınca, ilerde daha samimi oldukça yanlış yola düşülür düşüncesidir.. Tabi nikah yaparsan bu konuda bir sıkıntı kalmaz, orası ayrı mevzu.
Yine de bir önceki mesajımda dediğim gibi aceleci olma.. Sabırlı ol.. Üniversite yıllarında bunu neden dediğimi daha da iyi anlayacaksın.. Gerçek hayat bambaşkadır..