R Redburne Ziyaretçi 18 Haziran 2017 #31 Silinen üye dedi: Umarım olumlu sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah eğer tam tersi olursa halimi düşünemiyorum bile.
Silinen üye dedi: Umarım olumlu sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah eğer tam tersi olursa halimi düşünemiyorum bile.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Haziran 2017 #32 Silinen üye dedi: Umarım reddedilmem hocam yalnız attığı mesajın sonunda böyle bi emoji vardı. Sizce bunu altında bi neden aramalı mıyım? Hocam ben dinime de düşkünümdür. O yüzden el ele tutuşmayı bile düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle diyorsan o ilişkinin fazla yürüyeceğini düşünmüyorum, gönlünü kırmayayım ama.
Silinen üye dedi: Umarım reddedilmem hocam yalnız attığı mesajın sonunda böyle bi emoji vardı. Sizce bunu altında bi neden aramalı mıyım? Hocam ben dinime de düşkünümdür. O yüzden el ele tutuşmayı bile düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle diyorsan o ilişkinin fazla yürüyeceğini düşünmüyorum, gönlünü kırmayayım ama.
R Redburne Ziyaretçi 18 Haziran 2017 #33 FalconPolat dedi: Eğer öyle diyorsan o ilişkinin fazla yürüyeceğini düşünmüyorum, gönlünü kırmayayım ama. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiside öyle biri. Bu yaptığım utangaçlığımdan değil. Bundan ilerisinin doğru olduğunu düşünmüyorum, sakıncalı.
FalconPolat dedi: Eğer öyle diyorsan o ilişkinin fazla yürüyeceğini düşünmüyorum, gönlünü kırmayayım ama. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiside öyle biri. Bu yaptığım utangaçlığımdan değil. Bundan ilerisinin doğru olduğunu düşünmüyorum, sakıncalı.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 18 Haziran 2017 #34 Hocam bana da o emoji atılmıştı ama sonuç... Neyse inşallah hayırlı olur.
R Redburne Ziyaretçi 18 Haziran 2017 #35 Bayram Şenakar dedi: Hocam bana da o emoji atılmıştı ama sonuç... Neyse inşallah hayırlı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın ben 22-23 sularında buraya mesaj atarsam anlayın ki bu çocuk çok mutlu. Eğer atamazsam polisi ve ambulansı arayabilirsiniz.
Bayram Şenakar dedi: Hocam bana da o emoji atılmıştı ama sonuç... Neyse inşallah hayırlı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın ben 22-23 sularında buraya mesaj atarsam anlayın ki bu çocuk çok mutlu. Eğer atamazsam polisi ve ambulansı arayabilirsiniz.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 18 Haziran 2017 #36 Silinen üye dedi: Hocam yarın ben 22-23 sularında buraya mesaj atarsam anlayın ki bu çocuk çok mutlu. Eğer atamazsam polisi ve ambulansı arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendine hiçbir zaman bir canlı için zarar verme. Madem dinine bu kadar bağlısın o zaman dinimize göre intihar günahtır.
Silinen üye dedi: Hocam yarın ben 22-23 sularında buraya mesaj atarsam anlayın ki bu çocuk çok mutlu. Eğer atamazsam polisi ve ambulansı arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendine hiçbir zaman bir canlı için zarar verme. Madem dinine bu kadar bağlısın o zaman dinimize göre intihar günahtır.
R Redburne Ziyaretçi 18 Haziran 2017 #37 İtfaiye de olur çünkü içim cayır cayır yanıyor olacak. Bayram Şenakar dedi: Kendine hiçbir zaman bir canlı için zarar verme. Madem dinine bu kadar bağlısın o zaman dinimize göre intihar günahtır. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadarda değil En fazla 1-2 tane yakarız.
İtfaiye de olur çünkü içim cayır cayır yanıyor olacak. Bayram Şenakar dedi: Kendine hiçbir zaman bir canlı için zarar verme. Madem dinine bu kadar bağlısın o zaman dinimize göre intihar günahtır. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadarda değil En fazla 1-2 tane yakarız.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Haziran 2017 #38 Yaş kaç ?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 18 Haziran 2017 #39 Silinen üye dedi: İtfaiye de olur çünkü içim cayır cayır yanıyor olacak. Hocam o kadarda değil En fazla 1-2 tane yakarız. Genişletmek için tıkla... Sigara sağlığa zararlıdır. (Kamu Stopu)
Silinen üye dedi: İtfaiye de olur çünkü içim cayır cayır yanıyor olacak. Hocam o kadarda değil En fazla 1-2 tane yakarız. Genişletmek için tıkla... Sigara sağlığa zararlıdır. (Kamu Stopu)
R Redburne Ziyaretçi 18 Haziran 2017 #40 FalconPolat dedi: Yaş kaç ? Genişletmek için tıkla... 99'luyum hocam, sınavlar vardı işte. Bayram Şenakar dedi: Sigara sağlığa zararlıdır. (Kamu Stopu) Genişletmek için tıkla... Sigara değil, çayın dibini yakıcaz demiştim.
FalconPolat dedi: Yaş kaç ? Genişletmek için tıkla... 99'luyum hocam, sınavlar vardı işte. Bayram Şenakar dedi: Sigara sağlığa zararlıdır. (Kamu Stopu) Genişletmek için tıkla... Sigara değil, çayın dibini yakıcaz demiştim.