Aşık olamamak

Sizin yaşadığınız durumu ben o kadar çok yaşamak istiyorum ki. Duyguların mantığından daha ilerde kontrol edemiyorsun. Niye aptal diyorsun anlamadım.

Tek bir cevap yeterli aslında.

Çünkü kuzenim.

Bunun ailevi baskısı, biyolojik sıkıntıları (aşılabilir), baba diyeceğin kişinin amcan olması falan. Çok karmaşık ve kötü bir durum.

Bende 4-5 ay öncesine kadar öyleydim. Şimdi diyorumda keşke aşık olmasaymışım.

Emin ol hiç de iyi bir şey değil. Çocukluğumda, bilgisayar bağımlılığım sebebiyle asosyal oldum, şimdi acısını çekiyorum.
Yalnız kalmak, ölümüne sessiz durmak benim hobim gibi bir şey. Hem zevk verip hem de acı çektiren bir şey. Hayatımın sonuna kadar kalacak sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız kalmak, ölümüne sessiz durmak benim hobim gibi bir şey. Hem zevk verip hem de acı çektiren bir şey. Hayatımın sonuna kadar kalacak sanırım.

Öyle olmaz.
Sadece kendinizi bırakın ve topluma açılın siz böyle diyorsanız zaten halinizi kabul etmişsiniz.

Öyle olmaz.
Sadece kendinizi bırakın ve topluma açılın siz böyle diyorsanız zaten halinizi kabul etmişsiniz.
Küçükken arkadaşım yok diye ağlardım. Hep babaanneme giderdim kuzenlerimle oynardım. Hep arkadaşım olsun eğleneyim konuşuyim sosyalleşeyim diye uğraşırdım. Sonra çok uzun süre evde tıkıldım. Arkadaşlıksızlıktan dolayı sonra bağımlılık haline geldi. Kendimi topluma açmaya artık gerek duymuyorum çünkü benle ilgilenen yok yalnızım.

Pandemiyi diyorsunuz sanırsam.
Herkes öyle kaldı zor zamanlar geçirdi ama sonsuza kadar böyle kalamazdık.
Ben pandemi zamanında okul değiştim önceki okuluma göre daha iyi arkadaşlar edindim daha iyi adapte oldum sizde arkadaşlarınızla iyi anlaşın beni başka kişilerle de tanıştırın sosyalleşmeme yardım edin deyin.

Pandemide de ondan önce de 4-5 sene yalnızdım. Yani pandemiyle alakası yok hep yalnızdım. Şu anda da yalnızım. Sadece yakın olduğum kişi ailem var.

Pandemide de ondan önce de 4-5 sene yalnızdım. Yani pandemiyle alakası yok hep yalnızdım. Şu anda da yalnızım. Sadece yakın olduğum kişi ailem var.

Okulunuzda da mı arkadaşınız yok?
İlgi alanlarınıza göre arkadaş edinirseniz çok daha rahat sosyalleşirsiniz.

7 yıldan beri her günüm bilgisayarda yazılım yazarak geçti. Bu 7 yıldan önce ise 5 yıl oyun oynayarak geçti. Birine aşık olmak öyle bir anda olacak bir şey değil. O kişiyi bulduğun zaman anlarsın. Sırf aşık olmak uğruna hayatından zevk aldığın şeylerden vazgeçme. Vazgeçmek seni farklı pisikolojik sorunlara itebilir. Hayatını bir aşk uğruna mahvetmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…