Aşık olduğum kız kafamdan gitmiyor

jj.r6x

Centipat
5 gün önce Antalya Adrasan'a tatil yapmaya gittim ama bir kız gördüm çok hoşlandım, beni bayağı derinden etkiledi. Hayatım boyunca hiç bu kadar etkilenmedim. 4 gündür rüyalarıma giriyor, unutamıyorum. Unutmak istiyorum ama bir yandan da unutmak istemiyorum, kardeşi vardı gelip bana çikolata vermişti. Kardeşiyle konuşmuştum.

Kız hemen ön tarafımızda oturuyordu ara sıra bana bakıyordu ama cidden hayatımda ilk defa bu kadar vurulmuştum birine 5 gündür ağır derecede moralim bozuk tadım yok. Nasıl olacak bu iş?

Git yine o kızın olduğui yere konuş. Unutmaya çalışarak unutamazsın.

Son düzenleme:
O an kızla doğrudan konuşacaktın, sanırım kızla iletişimin yok gibi gözüküyor. Yapacak bir şey yok, daha kızla hiçbir şey yaşamamışken bu kadar bağlanman da çok kötü ve hayatının her yerinde sana sıkıntı çıkarır.

Doğru söylüyorsunuz hocam.

Git yine o kızın olduğui yere konuş. Unutmaya çalışarak unutamazsın.

Hocam bir daha gitmek ne zaman nasip olur bilemem.

Siz bence bu kızı unutun ve yeni gemilere yelken açın.

@jj.r6x @bbiwy'ın dediğine katılıyorum. Başlangıçta doğrudan unutamayacaksınız, zamanla olacak bu ama artık bu kızı kafanızdan çıkarın derim. Bu kız gününü gün ederken ve eğlenmesine devam ediyorken de sizin böyle davranmanız hoş değil. Hayat illaki devam ediyor.

Doğrusunuz hocam unutmaya çalışacağım.

Bu kadar yokluk zihniyetinde olmak sana hayatta büyük sorunlar çıkarır, bilgin olsun madem unutamıyorsan.

Haklısınız.

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gidiyorum arada sırada bende senin gibi bazı kişilerden etkileniyorum ama kısa süre sonra geçiyor bende çünkü çok takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…