Aşık olduğun kızla konuşmak

Arkadaşlar bir kıza çok aşık oldum. İlk defa böyle bir his oldu. Geceleri hep onu düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Aynı otobüse biniyoruz çıkışta bakışları çok değişik. Nasıl konuşabilirim? Hiç konuşmadım. Neler diyebilirim? Daha önce hiç sevgilim olmadı yaş 15.
Ne kadar süredir görüyorsun?

Arkadaşlar bir kıza çok aşık oldum. İlk defa böyle bir his oldu. Geceleri hep onu düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Aynı otobüse biniyoruz çıkışta bakışları çok değişik. Nasıl konuşabilirim? Hiç konuşmadım. Neler diyebilirim? Daha önce hiç sevgilim olmadı yaş 15.
Sadece otobüste karşılaşıyorsanız işiniz biraz zor. Selam vererek sohbet başlatabilirsin.

Seni seviyorum LAN de at elini bacağına.

@447080'un profil fotoğrafında ne varsa onu yap. Ciddiyim. 15 yaşında ne sevgilisi? Cici bebe yiyerek birbirinize seni seviyorum mu diyeceksiniz?
Yav, öf.
Seviyorsan kafandaki her şeyi, tüm yargılarını çöpe at ve selam vererek yanına otur. Normal bir insan bunu yapmayacağı için kız ona yürüdüğünü hissedecek zaten, karşı bir tavır sergilerse sessizce yanından uzaklaş. Sergilemezse arkadaş olmak istediğini falan söyle. Instagramlaşın. Sonrası dm.

Reis öncelikle rahat ol ondan sonra güzel bir merhaba ile olaya dal kızla sohbet et ama sakın olmadığın biri gibi davranma kız bunu fark ederse aşık olsa bile biter rahat davrabnamaya devam kızla sohbet ederken senin sevdğin şeylerden bahset sonra onunkini sor ondfan sonra konu kendisi devam eder zaten ama SAKIN OLMADIĞIN BİRİ GİBİ DAVRANMA

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı