Aşık olmak nasıl bir duygu?

Bir zamanlar ben de böyle bir çöküşteydim. Ama sonradan bütün bunların saçma olduğunu anladım. İnsanı insan yapan şey ne tip, ne de aşk.

Bana giderken ne demişti biliyor musun? Ailesi ile tanışmaya gidiyorum, şimdi sözleniyor, ben ne yapayım sizin en azından 1 ihtimaliniz var ben ne yapayım? Var mı yok bitti benim için

Bana giderken ne demişti biliyor musun? Ailesi ile tanışmaya gidiyorum, şimdi sözleniyor, ben ne yapayım sizin en azından 1 ihtimaliniz var ben ne yapayım? Var mı yok bitti benim için.

Ben de bir şey yapamıyorum hocam. Kıza bugün gittim açıldım arkadaşı aracılığı ile artık benden nefret ettiğini söyledi. Canı sağ olsun.

Görebiliyorsun, ama bir türlü cesaretini toplayamıyorsun.

Göğsün yanıyor, sevdiğini başkaları ile görünce öfkeleniyorsun, kafan yanmaya başlıyor. İlişkini kesince de yıkılıyorsun. Karışıklı olmadığını kişiye aşık olma, ama yine de bu senin elinde olan bir şey değil.

İlk başlarda çok güzel. Gece uyurken onu düşünerek uyuyorsun. Sabah kalkınca, bazen o bazen sen erken uyanınca ''Günaydın'' yazıyorsunuz ve mutluluk veriyor. Zamanla hisleriniz değişiyor ve kendinizi resmen aşıyorsunuz. Etrafa gülücükler saçıp yaptığınız işler bile size yük olarak gelmiyor çünkü seve seve yapıyorsunuz. Aşk bu bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı