Asil Karambit alınır mı?

Seruga

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün gece pazarıma hem Asil Karambit (2237VP) hem de Jett'in kunaisi (1953 VP)'ye geldi. Hesapta hem uzaylı avcısı bıçak hem de RGX karambitim var. Daha çok silahlara yönelmek istiyorum ama bu fiyata da kaçırmamak istiyorum. Hesapta halihazırda 3.5k civarı VP var ne yapsam, alınır mı?

Asil Karambit'i kullanıyorum çok güzel bir bıçak bence sade sevenler için eğer çeşitlilik artsın diyorsan alabilirsin çünkü indirim bayağı iyi diğer silahlarda skin yoksa ya da bir tane Vandal'ın varsa ikinci Vandal'ı almakda mantıklı bana kalırsa Asil Karambit'i al her türlü kullanılır güzel skin.

Asil Karambit'i kullanıyorum çok güzel bir bıçak bence sade sevenler için eğer çeşitlilik artsın diyorsan alabilirsin çünkü indirim bayağı iyi diğer silahlarda skin yoksa ya da bir tane Vandal'ın varsa ikinci Vandal'ı almakda mantıklı bana kalırsa Asil Karambit'i al her türlü kullanılır güzel skin.
Vandalda kuronomi var ama kaos veya anomali bekliyorum

Bedava o fiyata, indirimsiz fiyatına da değer. Bize gelmiyor bari siz alın 🥺.
Tm o zaman alıyorum brn senin yerine oynarım artık.

Yanıtladığınız için teşekkürler alıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bugün gece pazarıma hem Asil Karambit (2237VP) hem de Jett'in kunaisi (1953 VP)'ye geldi. Hesapta hem uzaylı avcısı bıçak hem de RGX karambitim var. Daha çok silahlara yönelmek istiyorum ama bu fiyata da kaçırmamak istiyorum. Hesapta halihazırda 3.5k civarı VP var ne yapsam, alınır mı?
Rgx karambit en iyi karambit, inceleme animasyonu harika görünüşude hoş, asil onla yarisamaz bence

RGX karambit en iyi karambit, inceleme animasyonu harika görünüşude hoş, asil onunla yarisamaz bence

Asil harici bütün karambitler çöp (bence). Valorant animasyon yapmayı bilmiyor çok çabuk sıkıyor. CS ile kıyaslayınca CS'nin animasyonları daha güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı