lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #21 561455 dedi: Gerek yok aslında ya öyle şeylere Bir seferlik hak var zaten. Genişletmek için tıkla... Onu çoktan kullanmıştım çünkü.
561455 dedi: Gerek yok aslında ya öyle şeylere Bir seferlik hak var zaten. Genişletmek için tıkla... Onu çoktan kullanmıştım çünkü.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #22 İntel ARC dedi: İlk skinim 4 ya da 5 gün önce almıştım. Asil Vandal'ı hiç sevmedim. Büyük bir hevesle almıştım ama hissiyatı Phantom gibi olduğu için taramaya başladım ve oyunumda performansımı kötü etkiledi. İade etmek istiyorum. İade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 3 aylık iade hakkınız var 1 tane kullansanız bile iade edilebilir onu kullanmadıysanız edebilirsiniz.
İntel ARC dedi: İlk skinim 4 ya da 5 gün önce almıştım. Asil Vandal'ı hiç sevmedim. Büyük bir hevesle almıştım ama hissiyatı Phantom gibi olduğu için taramaya başladım ve oyunumda performansımı kötü etkiledi. İade etmek istiyorum. İade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 3 aylık iade hakkınız var 1 tane kullansanız bile iade edilebilir onu kullanmadıysanız edebilirsiniz.