Oni setini aldığım için aktif kullandığım Oni Vandal var. Asil vandal'ı iade edip Protokol Sheriff alınır mı?
Sheriff skinim yok.Sheriff deseni var mı?
Oni Vandal'ım olduğundan ikinci kalıyor.İki skinline da çok iyi ama birisi Sheriff birisi Vandal ben olsam Sheriff için Vandal'ı iade etmezdim.
Oni benim hoşuma gittiği için Asil'i fazla kullanmıyorum. Evet, asil güzel ama şuan Protokol Sheriff gelmişken sadece onu iade edebiliyorum.Oni Vandal kötü , asil daha iyi . Oni vandal'ı iade edip sheriff alabiliyorsan iyi yoksa asil vandal'ı iade etme.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben dereceli oyunumda konuşan bir sheriff ile oynamak istemem . O yüzden spectrum setini aldım ama kullanmıyorum çünkü çok ses çıkarıyor. Ayriyetten oni vandal'ı seviyorsan asil vandal'ı iade et ve sheriff'i almalısın. 15 tane vandal skinim var bir tek gaia vandal kullanıyorum , iade edebilsem hepsini ederim veya satarım.Oni Vandal'ım olduğundan ikinci kalıyor.
Oni benim hoşuma gittiği için Asil'i fazla kullanmıyorum. Evet, asil güzel ama şuan Protokol Sheriff gelmişken sadece onu iade edebiliyorum.
Oni setini aldığım için aktif kullandığım oni vandal var. Asil Vandal'ı iade edip protokol sheriff alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.