Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Asıa4all kullanıyorum ses kartım yok reaper uygulamasını açınca masaüstündeki sesler gidiyor ve video açıksa ses hatası oluştu diyor.
Asıa4all kullanıyorum ses kartım yok reaper uygulamasını açınca masaüstündeki sesler gidiyor ve video açıksa ses hatası oluştu diyor.
KEYİFLİ Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 Dostum hortlatıyorum ama çözüm bulabildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 KEYİFLİ dedi: Dostum hortlatıyorum ama çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Kanka VoiceMeeter kullan sanal ses kartı gibi düşün internetde videoları var. Artı 0 Eksi
KEYİFLİ dedi: Dostum hortlatıyorum ama çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Kanka VoiceMeeter kullan sanal ses kartı gibi düşün internetde videoları var.
KEYİFLİ Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #4 Teşekkür ederim, deneyeceğim. Artı 0 Eksi