Aşırı aile baskısı

Ders çalışacağım ama çalışacağım sitelere giremiyorum diyerekten sınırlı interneti kaldırtabilirsin belki. Yada burada yazdıklarını aç aileni odana çağır (veya bilgisayar neredeyse oraya) siz bunu okuyun de kendin de odadan çık. 10 dakika sonra gir ve okudunuz mu de. Belki seni anlarlar. Çekinmeyin bunu yapın. Yapmazsanız lise de daha da zorlanacaksınız.
 
Yapacak bir şey yok. Gayet haklılar. Her geçen gün başarabilmek için çok daha fazla çalışmak zorundasınız ve rakipleriniz de her gün artıyor. Çalışmadığınız her dakika, yaptığınız bütün çalışmak haricindeki şeyler sizi geriye atacak. Bu sefer de büyüyünce "niye düzgün büyütmediniz?" diye ailenize kızacak olan gene sizsiniz. Arkadaşlarınız gülüp eğlenirken siz çalışacaksınız. Büyüyünce bir baltaya sap olamadıklarında onlara gülecek ve acıyacak gene siz olacaksınız.

Zorla güzellik olmaz be hocam.
 
@XEfe.Bey, birileri o topu hareket ettirmez ise o top kendiliğinden hareket etmez.

Yani bir insanı hayattan bezdirip sonra hayattan zevk almasını bekleyeceğiz saçmalık. Ben rahattım ve rahtça ders çalıştım rahatça oyunumuda oynadım ve şu an gayet güzel bir lisedeyim ortamı güzel, öğretmenler güzel, öğrenci kalitesi güzel. Her şeyin sınırı vardır arkadaşın ailesi abartmış.
 

Geri
Yukarı