Aşırı aktif mesane

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Selam. 16 yaşındayım COVID'den sonra sık idrara çıkma sorunlarım başladı. Doktora gittim aşırı aktif mesane teşhisi kondu bu hastalık hayatımı çok zorlaştırdı. Sınavlarda ve uzun yollara çıkmak eziyet oldu doktor çare bulamıyor hastalığıma. Bu hastalıktan kurtulan var mı veya nasıl hafifletirim?

Selam. 16 yaşındayım COVID'den sonra sık idrara çıkma sorunlarım başladı. Doktora gittim aşırı aktif mesane teşhisi kondu bu hastalık hayatımı çok zorlaştırdı. Sınavlarda ve uzun yollara çıkmak eziyet oldu doktor çare bulamıyor hastalığıma. Bu hastalıktan kurtulan var mı veya nasıl hafifletirim?
Uzun zamandır ibn-i sina tedavi yöntemleri üzerine araştırmalar yapıyorum. Çam fıstığını günde 10-15 adet yerseniz faydasını göreceksiniz. Günde 2 kez de yiyebilirsiniz 10 ar adet. a101 de satılıyor 18 liraya.. Çam fıstığı mesaneyi gerginleştirir bu şekilde bu sorundan kurtulacağınızı umuyorum. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun dostum çok illet bir hastalık tedavisi yok. Mesane içine botoks yapıyorlar onu bir araştır istersen

Uzun zamandır ibn-i sina tedavi yöntemleri üzerine araştırmalar yapıyorum. Çam fıstığını günde 10-15 adet yerseniz faydasını göreceksiniz. Günde 2 kez de yiyebilirsiniz 10 ar adet. a101 de satılıyor 18 liraya.. Çam fıstığı mesaneyi gerginleştirir bu şekilde bu sorundan kurtulacağınızı umuyorum. Geçmiş olsun.
Hocam çam fıstığının bu faydası hakkında kaynak var mı?

Aynı hastalık bende de var kaç tane farklı doktora gittim kaç kere test yaptılar ama hiçbir şeyin yok dediler en son bir uzman doktora muayene oldum o da psikolojiktir dedi neden oluyor bilmiyorum.

Bu konuda bulduğumuz bilgileri paylaşalım mı?

Uzun zamandır ibn-i sina tedavi yöntemleri üzerine araştırmalar yapıyorum. Çam fıstığını günde 10-15 adet yerseniz faydasını göreceksiniz. Günde 2 kez de yiyebilirsiniz 10'ar adet. A101 de satılıyor 18 liraya. Çam fıstığı mesaneyi gerginleştirir bu şekilde bu sorundan kurtulacağınızı umuyorum. Geçmiş olsun.

Dostum teşekkürler. Denediğin bir yöntem mi? Uzman birinden görüş aldın mı bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı