Okuldan eve döndükten sonra yapacak bir şey bulamamak

Daha fazla  
8 saat tam gün okuldan sonra evde bir şey yapasım olmuyor. Oyun oynuyacağım zaman hemen sıkılıyorum. Ders çalışınca hemen sıkılıyorum spor yapmaya halim olmuyor sadece ekrana boş boş bakıp vakit öldürüyorum. Ne yapıcağımı bilemiyorum.

8 saat tam gün okuldan sonra evde bir şey yapasım olmuyor. Oyun oynuyacağım zaman hemen sıkılıyorum. Ders çalışınca hemen sıkılıyorum spor yapmaya halim olmuyor sadece ekrana boş boş bakıp vakit öldürüyorum. Ne yapıcağımı bilemiyorum.
Bendede aynı şekil, 10 ders ama ortalama alınca 9 ders kadar yapıyor, 5 gün ortalama her gün 9 saat ders, uzak okul, zibilyon tane ödev ve lanet matematikçiyi çekiyorum. Motivasyon aramaya çalış, bende mesela odamı topluyorum ne bileyim kabloları düzenliyorum ya da kıyafetlerimi falan düzenliyorum. Motivasyonun olunca yapasın geliyor yorgunluğu unutuyorsun, sonra yaptığın iştende yorulunca koltuğuna kurulup akşama kadar dinleniyorsun duşunu alıp tertemiz yatıyorsun. En azından ben bu kadar dolu günleri böyle atlatıyorum.

Arkadaşların vs. Varsa telefonda bile olsa konuşmak iyi olabilir. Ayrıca bu isteksizlik neden sence? Yani travma veya okul nefreti filan sebebiyle mi

Arkadaşların vs. Varsa telefonda bile olsa konuşmak iyi olabilir. Ayrıca bu isteksizlik neden sence? Yani travma veya okul nefreti filan sebebiyle mi
Okul bazen çok sıkıcı olabiliyor maalesef hocam. Bende genel olarak isteksizim ama okula gidince iyi aktiviteler çıkıyor ders dışında, suriyeli zorbalamak arkadaşlarla vakit geçirmek makara yapmak falan bi şekilde akıp gidiyor zaman, he okula gitmeden öncesine dönersek hiç gitmek istemiyorum okula sadece perşembe, cuma ve salı günleri gelmek istiyorum nedenide perşembe, cuma bölüm derslerim var ve sevdiğim, bildiğim bölümde olduğum için mutlu oluyorum neredeyse bütün gün meslek dersleriyle geçiyor. Salı günüde çok boş gün 2 ing, 2 tde var, ilk 2 ders seçmeli saçma sapan bir ders. Son 2 derste hayatımda bir bedenden hiç almadığım keyifle beden dersimi yapıp topumu oynayıp gidiyorum.

8 saat tam gün okuldan sonra evde bir şey yapasım olmuyor. Oyun oynayacağım zaman hemen sıkılıyorum. Ders çalışınca hemen sıkılıyorum spor yapmaya halim olmuyor sadece ekrana boş boş bakıp vakit öldürüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama boş zamanlarının tadını çıkar git oyun oyna gez dolaş bir süre sonra ya yapamıyorsun ya da aynı tadı vermiyor ve sıkılsanda birkaç saat olsa da mutlaka ders çalış yoksa 12. sınıfta cefasini çekersin diyeceklerim bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı