Çözüldü Aşırı internet yavaşlaması

• Konuyu başlatan _null
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.264
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

_null

Hectopat
İnternetim Türksat Kablonet sınırsız internet olarak bağlattım. Paketin içinde gece 0.00'dan 19.00'a kadar 50 Mbps hız sağlıyor. Yani pakette öyle söyleniyor. Ama akşam 19.00'dan 0.00'a kadar 20 Mbps hız sağlıyor. Ama internet hızını hiç hissetmiyor ama ben idareten kullanıyordum. Geçen günler film indirdim 2 tane boyutları toplamı 2.3 GB ve indikten sonra internette yavaşlamalar kopmalar başladı. Normalde CS:GO oynarken 70-100 arası ping alırken dün en az 200 en fazla da 1030 pingleri gördüm. Oyun oynanmıyordu oyundan atıyordu. Bunun sebebi nedir çözümü varsa bildirirseniz çok sevinirim.

Çözüm
Kardeş herkes bir şey yazmış ama bende de yavaşlama oldu. Teknik servisi aradım geldiler modemi değiştirdiler. Şimdi 50 Mbps yi rahat alıyorum ayrıca pinglerde tekrardan düştü. Günün her saati stabil 50 Mbps'yi alıyorum.
Normal zamanlarda 60-65 ping olarak kullandığım internetimi bu zamanlar 90-95 pinglerde. Ülke genelinde yoğun internet kullanımı olduğu için durum bu şekilde. Biraz zaman geçip yaşam normal şekilde akmaya başlayınca sorununuz çözülür büyük ihtimal. Çözülmezse arıza kaydı oluşturmanızda bir sakınca olmaz.

Yani dediğiniz mantıklı fakat söylediğim gibi aşırı internet yavaşlaması film indirdikten sonra başladı. Zaten 90 pinglerdeydi. Film indirdikten sonra 200-1000 arası artış oldu. Ben zaten herkes evde olduğu için yavaşlamasına bişey diyemem. Dosya indirdikten sonra bu kadar artmasından şikayetçiyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı