15 yaşındayım kilo verirken günde 3 litre su artı olarak bir de 1 litre dukan birası içtim. 15 günde 3 kilo verdim. Çok su içme böbreğine zarar verirsin.
Bende diyet yapıyorum. Canım çok bir şey çekerse çok az yiyorum veya kalorisine bakıyorum çok fazlaysa direkt uzaklaşıyorum. Aynı zamanda sağlıklı alternatifler çok var mesela cips yemek istiyorsan altınbaşak tahıl cipsi var. Tabii ki çok sağlıklı değil ama az kalori. İyi akşamlar dilerim.
Biraz sağlıklı beslen spora başla iğrenmeye başlıyorsun zaten ben şu Tab gıdanın bk popeyes falan yemeyi bıraktım çok iğrenmeye başladım çok kötü kokuyorlar iştahım gidiyor.
15 yaşındayım kilo verirken günde 3 litre su artı olarak bir de 1 litre dukan birası içtim. 15 günde 3 kilo verdim. Çok su içme böbreğine zarar verirsin.
Hocam bildiğimiz alkol değil. Adı öyle. 750 ml suya 2 paket yeşil çay demliyorum ve yarım limon sıkıyorum. İyice demlenince bir şişe maden suyu ekliyorum. Gün içerisinde git gel onu bitiriyorum. 15 gün içtim şuanda 5 gün aradayım. Ara bitince tekrardan 15 gün içeceğim ve bitecek. Bana kötü tesiri olmadı ama yine de sizi bilemem.
Hocam bildiğimiz alkol değil. Adı öyle. 750 ML suya 2 paket yeşil çay demliyorum ve yarım limon sıkıyorum. İyice demlenince bir şişe maden suyu ekliyorum. Gün içerisinde git gel onu bitiriyorum. 15 gün içtim şu anda 5 gün aradayım. Ara bitince tekrardan 15 gün içeceğim ve bitecek. Bana kötü tesiri olmadı ama yine de sizi bilemem.
Hocam bildiğimiz alkol değil. Adı öyle. 750 ml suya 2 paket yeşil çay demliyorum ve yarım limon sıkıyorum. İyice demlenince bir şişe maden suyu ekliyorum. Gün içerisinde git gel onu bitiriyorum. 15 gün içtim şuanda 5 gün aradayım. Ara bitince tekrardan 15 gün içeceğim ve bitecek. Bana kötü tesiri olmadı ama yine de sizi bilemem.