Aşırı iştah nasıl önlenir?

Ben almıyorum hocam evdekiler alıyor.

Günde zaten en az 4-5lt su içiyorum.
15 yaşındayım kilo verirken günde 3 litre su artı olarak bir de 1 litre dukan birası içtim. 15 günde 3 kilo verdim. Çok su içme böbreğine zarar verirsin.

O markanın bisküvi tarzı şeylerini yiyordum bir ara. Almayı düşünüceğim, teşekkürler. Size de iyi akşamlar.

Biraz sağlıklı beslen spora başla iğrenmeye başlıyorsun zaten ben şu Tab gıdanın bk popeyes falan yemeyi bıraktım çok iğrenmeye başladım çok kötü kokuyorlar iştahım gidiyor.

1 senedir spor yapıyorum zaten hocam. 50 kilo verdim. Önceden obezdim. Biraz kilo kaldı onları da vermeye çalışıyorum işte.

15 yaşındayım kilo verirken günde 3 litre su artı olarak bir de 1 litre dukan birası içtim. 15 günde 3 kilo verdim. Çok su içme böbreğine zarar verirsin.

Dukan birası ne hocam? Sağlıklı bir biraysa ara ara ben de içerim. Gerçi sağlıklı bira mı olur .

Hocam bildiğimiz alkol değil. Adı öyle. 750 ml suya 2 paket yeşil çay demliyorum ve yarım limon sıkıyorum. İyice demlenince bir şişe maden suyu ekliyorum. Gün içerisinde git gel onu bitiriyorum. 15 gün içtim şuanda 5 gün aradayım. Ara bitince tekrardan 15 gün içeceğim ve bitecek. Bana kötü tesiri olmadı ama yine de sizi bilemem.

Birayı boş ver kanka bisikletle ormana gir zaten kilo rahat verirsin.

Sarhoş oldun mu?

Evet hocam google'den baktım öyle bir şey değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…