Aşırı RAM kullanımı nasıl düşürülür?

cowgirl

Hectopat
16 GB RAM'im var, widget yükledim ve RAM kullanımı sabit şekilde kırmızı görünüyor. Bu nasıl düşürülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama hangi uygulamaları kullanıyorsun vs bilmiyorum o yüzden net bir şey söyleyemem. Zaten 16 GB RAM olsa bile kullanılabilir kısmı 15.6 GB falan oluyor. Üstüne 10GB kullanım yüzde 70 civarı yapar zaten.

Brave, Spotify, WhatsApp, Steam, Kaspersky ve Malwarebytes aktif çalışıyor. Bunlar da 2 GB zor ediyor. Arka planda çalışanlarla 3GB zor ediyor.

Brave, Spotify, WhatsApp, Steam, Kaspersky ve Malwarebytes aktif çalışıyor. Bunlar da 2 GB zor ediyor. Arka planda çalışanlarla 3GB zor ediyor.

Normal Kaspersky - Malwarevytes kapat. Oranlara bidaha bak. Antivirüs progicok kullanır sadece yazana bakma.

Ama tamamen kapat arka planda da çalışmasın. Yıllardır antivirüs kullanmam ben

Normal Kaspersky - malwarevytes kapat. Oranlara bir daha bak. Antivirüs progicok kullanır sadece yazana bakma.

Ama tamamen kapat arka planda da çalışmasın. Yıllardır antivirüs kullanmam ben.

Kapattım ve hiçbir şey değişmedi ikisinin 200 MB gideri vardı.

Yani bilemiyorum o zaman ama Oyunlarda bir sıkıntı çökme yaşatmıyorsa sorun yoktur diyebilirim anca. Çünkü ram kullanımı değişebiliyor.

Yani bilemiyorum o zaman ama oyunlarda bir sıkıntı çökme yaşatmıyorsa sorun yoktur diyebilirim anca. Çünkü RAM kullanımı değişebiliyor.

Oyunlarda sıkıntı yok ama kulaklık çıkarıp taktığımda ses kesilmesi, oyuna altf4 attığımda ani donmalar, sitelerde gezerken takılmalar vs. sorunlar yaşıyorum. PC'nin aşırı ısnması da cabası daha fanları yeni temizledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…