umutbozkurt078 Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 106 19 Eylül 2020 #1 Bilgisayarım sadece Google'da gezerken bile %50 RAM kullanıyor, bu normal mi?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Eylül 2020 #2 RAM miktarı, Chrome RAM kullanımı ve işletim sisteminizi yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Jucky Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #3 Kesinlikle değil. Bilgisayarında virus olma ihtimali yüksek. Arkada sen istemesen bile bazı uygulamalar virus yüzünden çalışıyor olabilir. Son düzenleme: 19 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Kesinlikle değil. Bilgisayarında virus olma ihtimali yüksek. Arkada sen istemesen bile bazı uygulamalar virus yüzünden çalışıyor olabilir.
KS KS umutbozkurt078 Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 106 19 Eylül 2020 #4 AXCHNEER dedi: RAM miktarı, Chrome RAM kullanımı ve işletim sisteminizi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 4 GB RAM 69 MB kullanıyor gözüküyor. Jucky dedi: Kesinlikle değil. Bilgisayarında virus olma ihtimali yüksek. Arkada sen istemesen bile bazı uygulamalar virus yüzünden çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ya da RAM'de sorun var hocam 9 senelik RAM . Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: RAM miktarı, Chrome RAM kullanımı ve işletim sisteminizi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 4 GB RAM 69 MB kullanıyor gözüküyor. Jucky dedi: Kesinlikle değil. Bilgisayarında virus olma ihtimali yüksek. Arkada sen istemesen bile bazı uygulamalar virus yüzünden çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ya da RAM'de sorun var hocam 9 senelik RAM .
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Eylül 2020 #5 Jucky dedi: Kesinlikle değil. Bilgisayarında virus olma ihtimali yüksek. Arkada sen istemesen bile bazı uygulamalar virus yüzünden çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Benim 8 GB RAM'im ve Windows 10 64-Bit işletim sistemim var gayet normal. Artı 0 Eksi
Jucky dedi: Kesinlikle değil. Bilgisayarında virus olma ihtimali yüksek. Arkada sen istemesen bile bazı uygulamalar virus yüzünden çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Benim 8 GB RAM'im ve Windows 10 64-Bit işletim sistemim var gayet normal.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Eylül 2020 #6 Bende 16 GB falan RAM var sandım. 4 GB RAM var yarısını kullanması gayet normal değil mi? Ne yapsın bu sistem? Artı 0 Eksi
Bende 16 GB falan RAM var sandım. 4 GB RAM var yarısını kullanması gayet normal değil mi? Ne yapsın bu sistem?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Eylül 2020 #7 umutbozkurt078 dedi: Windows 8.1 4 GB RAM 69 MB kullanıyor gözüküyor. Ya da RAM'de sorun var hocam 9 senelik RAM . Genişletmek için tıkla... Bence gayet normal sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
umutbozkurt078 dedi: Windows 8.1 4 GB RAM 69 MB kullanıyor gözüküyor. Ya da RAM'de sorun var hocam 9 senelik RAM . Genişletmek için tıkla... Bence gayet normal sıkıntı yok.
Jucky Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #8 umutbozkurt078 dedi: Windows 8.1 4 GB RAM 69 MB kullanıyor gözüküyor. Ya da RAM'de sorun var hocam 9 senelik RAM . Genişletmek için tıkla... O'da olabilir Artı 0 Eksi
umutbozkurt078 dedi: Windows 8.1 4 GB RAM 69 MB kullanıyor gözüküyor. Ya da RAM'de sorun var hocam 9 senelik RAM . Genişletmek için tıkla... O'da olabilir
KS KS umutbozkurt078 Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 106 19 Eylül 2020 #9 Peki bir şey daha sorucam bu oyunlarda textureler yüklenmiyor çoğu konuda RAM'den dolayı yazmışlar ama ondan dolayı böyle bir konu açayım dedim. Artı 0 Eksi
Peki bir şey daha sorucam bu oyunlarda textureler yüklenmiyor çoğu konuda RAM'den dolayı yazmışlar ama ondan dolayı böyle bir konu açayım dedim.
Abdurrahman Çetinkaya Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 379 19 Eylül 2020 #10 Normal, Opera kullanıyorum daha hafif geldi , sistem toplamda 1.6 GB RAM kullanıyor. (Steam + Discord) umutbozkurt078 dedi: Peki bir şey daha sorucam bu oyunlarda textureler yüklenmiyor çoğu konuda RAM'den dolayı yazmışlar ama ondan dolayı böyle bir konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve RAM kaynaklı , yetersiz geliyor, Creative Destruction'da aynı sorunu yaşadım. Artı 0 Eksi
Normal, Opera kullanıyorum daha hafif geldi , sistem toplamda 1.6 GB RAM kullanıyor. (Steam + Discord) umutbozkurt078 dedi: Peki bir şey daha sorucam bu oyunlarda textureler yüklenmiyor çoğu konuda RAM'den dolayı yazmışlar ama ondan dolayı böyle bir konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve RAM kaynaklı , yetersiz geliyor, Creative Destruction'da aynı sorunu yaşadım.