Aşırı RAM kullanımı

Gayet normal. Sıkıntı yok. Az bile.

Sistemin nedir?

@Jucky Virüs falan yok. Al sana kanıt.
1600526769659.png

Gayet normal. Sıkıntı yok. Az bile.

Sistemin nedir?

@Jucky virüs falan yok. Al sana kanıt.
Eki Görüntüle 673739

Hocam geçenlerde Q6600 ile ilgili konu açtığımda valonun FPS değerlerini istemiştiniz MSI Afterburner ile bilgisayarı temizlettim macununu sürdürdüm ekran kartı macununu da değiştirdim ama halen aynı değişen bir şey olmadı.
Valorant'ta halen map geç yükleniyor karakter seçim ekranında karakter gelmiyor vs benzeri sorunlar yaşıyorum.

Hocam geçenlerde Q6600 ile ilgili konu açtığımda valonun FPS değerlerini istemiştiniz MSI Afterburner ile bilgisayarı temizlettim macununu sürdürdüm ekran kartı macununu da değiştirdim ama halen aynı değişen bir şey olmadı.
Ekran kartın neydi?

Darboğaz vardır.
RAM az geliyordur.
Ekran kartının VRAM'i azdır.

Ek olarak Q6600 artık son ömürlerinde. Değişmesi şart.

Valorant'ta halen map geç yükleniyor karakter seçim ekranında karakter gelmiyor vs benzeri sorunlar yaşıyorum.
Kullandığınız depolama birimi HDD ise bad sektör taraması yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı