Ben video izliyorum genellikle.Canınız normalden çok daha fazla sıkılınca ne yapıyorsunuz? Ben arada Technopat'tan rastgele birilerinin son 8 sayfa mesajını okuyorum sıkıntıdan. (Evet seninkinide okudum.)
Benim indirip oynamadığım onlarca oyuna bakıp bu gün ne oynasam diyorum ve sonra oynayacak oyun bulamadığım için video izliyorum.Masaüstüne bakıp acaba ne oynasam diyorum.
Benim indirip oynamadığım onlarca oyuna bakıp bugün ne oynasam diyorum ve sonra oynayacak oyun bulamadığım için video izliyorum.
Bende oynayacak oyun bulamadım buralarda takılılıyorumBenim indirip oynamadığım onlarca oyuna bakıp bu gün ne oynasam diyorum ve sonra oynayacak oyun bulamadığım için video izliyorum.
Canınız normalden çok daha fazla sıkılınca ne yapıyorsunuz? Ben arada Technopat'tan rastgele birilerinin son 8 sayfa mesajını okuyorum sıkıntıdan. (evet seninkini de okudum.)
Hocam ASMR izlemenin neresi güzel? Bir ben anlamadım sanırım.ASMR videoları dinleyip oyun oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.