Seni ve bu yazıyı okuyan herhangi bir bireyi gerçekten eğlendirecek formül bende. Ancak bunun cevabını bu yoruma güzel bir beğeni gelirse veririm. Yoksa sır ben de kalmaya devam eder.
YouTube'da like atanın annesi ve babası 1000 yıl yaşasın diye yorum atan tiplerden olur gibi.
Kendinize bir hobi edinin derim. Gitar çalmayı falan öğrenin. Oyun oynamanızı çok önermem. Evet, ilk defa. Sadece biraz oynayın yoksa kendinizi çok kaptırırsınız. Sporla, sanatla falan uğraşın derim.( Sadece yazma gereği duyduğum için yazıyorum, bir nevi can sıkıntısından)
Merhaba arkadaşlar, bu ara eğlenme yetimin yavaş yavaş kaybolduğunu hissediyorum. Okul stresi, kız meseleleri, zamanının boşa geçtiğini hissetme gibi sebeplerden canım sıkılıyor. Okul zorluyor, okusan da iş bulma gibi sebepler iyice soğutuyor; kız meselesini kendisinden soğutacak kadar kişilikli biri olduğu için atlarsak, can sıkıntısı ile boğuşuyorum. Önerisi, tavsiyesi, tecrübesi olan kişilerle güzel bir chatting döndürürsek sevinirim.
Jordi'ye en guzel cevap.Mastürbasyon yap.
@ZLSYP çavuş beynimden bağımsız çalışıyor, zaten o sıkılmazda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.