Aşırı sıkılıyorum

Benimde bu aralar sıkılı yo canım bence zman geçirmeye bak (Örenk pc den oyun oyna zeka oyunları falan oyna belki azda olsa zaman geçririsn

Seni ve bu yazıyı okuyan herhangi bir bireyi gerçekten eğlendirecek formül bende. Ancak bunun cevabını bu yoruma güzel bir beğeni gelirse veririm. Yoksa sır ben de kalmaya devam eder.

Şu zamanlarda bir hobi edinemediğimiz veya düzgünce bir etkinliğe katılamadığımız için okul döneminde olan herkeste vardır bence bu can sıkıntısı. Öğrenci şehri olan Eskişehir'de yaşıyorum. Bolca gezip tozuyorum ama bir süre sonra benimde canım sıkılıyor. Oyun oynayabilirsin ilerde yapmak istediğin meslekle ilgili kendini geliştirebilirsin, kodlama ile uğraşabilirsin (tabi hevesin de varsa).

Seni ve bu yazıyı okuyan herhangi bir bireyi gerçekten eğlendirecek formül bende. Ancak bunun cevabını bu yoruma güzel bir beğeni gelirse veririm. Yoksa sır ben de kalmaya devam eder.

YouTube'da like atanın annesi ve babası 1000 yıl yaşasın diye yorum atan tiplerden olur gibi.

( Sadece yazma gereği duyduğum için yazıyorum, bir nevi can sıkıntısından :D )
Merhaba arkadaşlar, bu ara eğlenme yetimin yavaş yavaş kaybolduğunu hissediyorum. Okul stresi, kız meseleleri, zamanının boşa geçtiğini hissetme gibi sebeplerden canım sıkılıyor. Okul zorluyor, okusan da iş bulma gibi sebepler iyice soğutuyor; kız meselesini kendisinden soğutacak kadar kişilikli biri olduğu için atlarsak, can sıkıntısı ile boğuşuyorum. Önerisi, tavsiyesi, tecrübesi olan kişilerle güzel bir chatting döndürürsek sevinirim.
Kendinize bir hobi edinin derim. Gitar çalmayı falan öğrenin. Oyun oynamanızı çok önermem. Evet, ilk defa. Sadece biraz oynayın yoksa kendinizi çok kaptırırsınız. Sporla, sanatla falan uğraşın derim.

Hocam kendine kafa dengi bir arkadaş bul her şey düzene girer. İnan bana arkadaşımla tanıştıktan sonra hayat enerjim artı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı