Bu ikisi belki motivasyon verir. Belki biraz rahatlama da olabilir ama videodan çok senin en iyi anladığın şeydir.
Bende az önce CS'den çıktım hocam. Stres sınavı kaybettirir.
Hocam yapacağıma inanıyorum ama işlerin ters gitmesinden korkuyorum mesela zaman kontolunu tam yapamazsan vs. çok stres oldum sınavdan sonrasını düşünüyorum rahat olacağım falan biraz rahatlıyorum ama şu an terin suyun içinde kaldım. Gece inşallah uyuyabilirim.
Hocam 15 k bana yeter ama 20 k gelirse ODTÜ inşaat giderim diye düşündüm biraz rahatladım. Normalde tıp istiyordum ama kötü gelirse oraya gideceğiz artık keşke adam gibi tekrar yapsaydım ya.
Olması gereken budur işte.Bende yarın gireceğim daha giriş belgesini almadım![]()
Ne istediğin belli değil. Tıp diyorsun. Seni kırmak istemiyorum ama gerçekle yüzleş. Zor bir deneme sınavından kaç net çıkardın? Bir tanesini söyler misin?Hocam 15 k bana yeter ama 20 k gelirse ODTÜ inşaat giderim diye düşündüm biraz rahatladım. Normalde tıp istiyordum ama kötü gelirse oraya gideceğiz artık keşke adam gibi tekrar yapsaydım ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.