Aşırı Zengin Olmak İster Miydiniz?

Aşırı zengin olmak ister miydiniz?

• Evet, isterim.

Oy: 215 70,3%
  • Hayır, istemem.

Oy: 51 16,7%
  • Bilemedim şimdi :)

Oy: 40 13,1%

• Oy verenlerin toplamı
    306
Dünya'da yapılacak çok şey olduğunu düşünüyorum. Bu biraz da kişiler ile alakalı. Bankada 90 milyon TL bırakarak ölenler de gördüm. Adam parasını nasıl harcadı acaba? Ot gelip saman mı gitti, yoksa hakkını verdi mi?

Dünyada yapılacak şeyler için bence paradan önce zaman yetmez. Ama mümkün olduğunca çok paramın olmasını isterim. Beni şu yaşıma kadar istediklerimi gerçekleştirmemde en çok kısıtlayan şey para oldu.

Sözüm meclisten dışarı ama bence parası çok olup mutsuz olanlar veya yapacak şeyleri kalmayıp hayattan soğuyanlar ya haksız şekilde kazanmışlardır ya da cahildirler.

Ama hayattaki tek amaç para kazanmak olamaz, öyle olursa parayı kazanınca yapacak bir şeyin olmaz zaten. Bütün amacın para olmuş olur. Bu yüzden parayı ya çok kârlı bir yatırım ile kısa vadede kazanacaksın ya da miras kalacak. Çok büyük paralardan bahsediyorum tabi ki.

Belki biraz saçmaladım ama anlık olarak, aylar sonra sağanak yağmura karşı çay içerken aklıma bunlar geldi.

İyi bir konuşmaydı ama sağanak yağmura karsı çay içemessem zengin olmayım daha iyi

İsterdim

Lüks arabalar, güzel elbiseler, pahalı yemekleri kim istemez ki.

Her gün özel jetimle farklı bir ülkeye giderdim. Sırf yemek yemek için.

Las vegas da kumar oynamak isterdim.

Yatımda uzanırken elimde içkimi içerdim. Penguenleri izlemek isterdim.

Bak bunlar hep para

Çok paran olduktan sonra ve onu kullanmasını biliyorsan asla canın sıkılmaz

Parada yahut çok parada hiç gözüm olmadı. Zengin olmak da istemezdim. Başkalarının hayalini kurduğu, ağzının suyu akarak baktığı o lüks yatlar, villalar, arabalar vb. eşyaların hiçbirisi ilgimi çekmedi şimdiye dek. Zorunlu ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim kadar para benim için yeterli. Bundan fazlasına ihtiyacım yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…