Karşı cins olmak ister miydiniz?

1 aylığına olmak isterdim. Bir cinsin bedeninde bulunmadan karşılıklı empati kurmak pek kolay olmuyor. Kültürel yetişme tarzına göre bir kadının yerinde 1 ay olup onlar için nelerin bize göre daha farklı olduğunu ve fiziksel bazı değişikliklerinin getirilerini daha iyi anlamak isterdim. Mesela gerçek regl ağrısı, biz anlayamayız. Toplumsal baskı nedeniyle insanların bakış açılarının değişmesi nedeniyle bizim için normal olan bazı söylemlerin kadınların gözündeki gerçek anlamını bilemeyiz.

Dürüst olalım :D Ben kız olmak isterdim, nedeni ise Cosplay daha rahat.
İsterdim. Bir kızın arkasından yürürken korkmasın diye hızlanıp onu geçmek gibi bir derdim olmazdı, en ufak olay kavgaya dönmezdi, (erkek) şöyledir / böyledir algısına maruz kalmazdık, ünlü olup para kazanmaktan bahsetmiyorum bile.

Kesinlikle isterdim, yolda giderken sürekli üstümü başımı düzeltmek zorunda kalmazdım, küçükken istediğim oyuncakla oynadığım için dışlanmazdım vs. vs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı