erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #1 Neden geğirtiyor? Merak ettim. İçinde ne var da geğirtiyor?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2023 #2 İçinde gaz var çünkü. Artı 2 Eksi Çözüm
KS KS erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: İçinde gaz var çünkü. Genişletmek için tıkla... Gaz ne demek? Artı 0 Eksi
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2023 #4 erkekavcisii dedi: Gaz ne demek? Genişletmek için tıkla... Bir miktar karbondioksitten oluşuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
erkekavcisii dedi: Gaz ne demek? Genişletmek için tıkla... Bir miktar karbondioksitten oluşuyor diye biliyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.973 Makaleler 26 Çözümler 519 5 Ağustos 2023 #5 erkekavcisii dedi: Gaz ne demek? Genişletmek için tıkla... Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Artı 0 Eksi
erkekavcisii dedi: Gaz ne demek? Genişletmek için tıkla... Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org
KS KS erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #6 sukuterkopke dedi: Bir miktar karbondioksitten oluşuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki aniden gelen geğirme nasıl oluyor? Emir M. dedi: Emir M. dedi: Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Bir miktar karbondioksitten oluşuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki aniden gelen geğirme nasıl oluyor? Emir M. dedi: Emir M. dedi: Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Bunları ortaokul-lisede öğretiyor olmaları gerek. Gaz - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla...
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2023 #7 Atık madde olarak dışa atılıyor çünkü gaz. Artı 0 Eksi