Aşk acısı nasıl geçer?

cokmerakli

Hectopat
Eskiden çok iyi arkadaşken ona açılamadığım ama yıllarca beraber anılar geçirdiğimiz platonik aşık olduğum kızın nişanlandığını öğrendim. Şu an içim öyle bir yanıyor ki acıyla doluyum. Aşk acısı nasıl geçer?

Son düzenleme:
Geçmez hocam, boşuna uğraşmayın. Sadece alışılıyor. Ben de aldatıldığımı öğrendim geçenlerde, tüm gün ya orada burada oturup müzik dinliyorum ya geceleri kimse yokken dışarıda dolaşıp duruyorum, anılarımız olan sokakları teker teker geziyorum. Ama geçmiyor hocam, geçecek gibi de değil..

Geçmeyecek, alışacaksın 😕 kendine bir hedef belirle, bu hedefin bilgisayar programlama, İngilizce öğrenme vs. gibi yüksek hedefler olsun ve buna kendini zorla. Yapmak istemeyeceksin, içinden çalışmakta gelmeyecek ama bu duruma rağmen yine otur masana. Acıdan ve ızdıraptan kurtulmanın en iyi yolu kendine hedef belirlemektir bunu unutma :) bir de eğer maddi durumun varsa, bu önerilerim için kursa falan da gidebilirsin. İnsanların içine çıkınca depresyondan yavaş yavaş kurtuluyorsun. Allah kolaylık versin kardeşim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı