Aşk hikayenizi anlatın

Çok kısa bir şekilde anlatayım.

Platonik bir şekilde aşık oluyorsun, aynı serviste ve okuldasın. Evlerinin önüne gidiyorsun oyun falan oynuyorsun. Sonra okul bitiyor. Yazın yavaş yavaş açılmaya çalışırım derken kız taşınıyor. :D Sonra 4 yıl sonra o kızı tekrar görüyorsun falan...

İlkini anlatayım:

6. sınıftayım o zamanlar. Hoşlandığım bir kız vardı. İki dönem arasında olan tatilde okullar açılınca kıza açılmaya karar vermiştim. Sonra okullar açıldı. Okulun ilk günü sınıfa girdim. Öyle saf saf etrafa bakıyorum ama bir şey eksik, çıkaramıyorum da ne olduğunu. Jeton sonradan düştü 😅.

Biraz uzun olacak, olayı tüm detayıyla anlatacağım.

Öncelikle şuan 24 yaşımdayım. Lise 3 zamanlarında her gencin olduğu gibi sevgili yapma arayışına girdim bende. Kuzenimle aramız bayağı iyidir kardeş, dost gibiyiz aramızda da 1 yaş fark var. Bir gün laf arasında "Ya, yok mu bir arkadaşın bana ayarlasan" dedim. Kendisi özel bir lisede okuyordu o zamanlar, okulunda yakın olduğu bir arkadaşını gösterdi. İlk başlarda biraz abes bir düşünce ama herkesin sevgilisi var benim neden olmasın diyerek bu işe girmiştim fakat kızı gördüğümde dedikleri gibi ilk görüşte aşık olmuştum. Kız aşırı güzel bir kızda değil bu arada fakat çekim mi dersiniz bilmem fakat bir şekilde bağlandım. Kuzenimden kızın facebook adresini aldım ilk mesajı attım. Tabi ki daha öncesinde kuzenim benden bahsetmişti. Gel zaman git zaman konuşmaya devam ettik. Konuşmamızın üçüncü ayında ona karşı olan hislerimden bahsettim fakat kendisi daha hazır olmadığını vs. söyleyerek konu kapandı fakat konuşmaya devam ettik. Her geçen gün daha da bağlanıyordum. Lise 4 e geçtiğimde kızdan 2-3 gün boyunca yazdıklarıma cevap alamadım ve kuzenime sordum. Ailesi telefonu almış o yüzden yazamamıştı. Bir şekilde ulaşmaya çalıştım alttan girdim üstten çıktım fakat iletişimimiz kopmuştu artık. Bizim zamanımızda YGS sınavı vardı, sınava yaklaşık 1-2 ay kala kuzenim bana yazdı ve "kız sana yazmak istiyor ama çekiniyor" kıza da "kuzenim sana yazmak istiyor ama çekiniyor" diyerek çöpçatanlık yaptı aramızda. İçimde daha öncesinden kalan bir yara olduğu için ben yazmayacağımı söyledim. İlk attığı mesaj hala dün gibi aklımda; "Pişt naber" yazmıştı. O vesileyle tekrar konuşmaya başladık. Çok güzel gidiyordu her şey. Sabah akşam konuşmalar, ortak yönlerimiz falan resmen birbirimiz gibi yaratılmış gibiydik. Bir gün konuşma arasında bana "Aşkım" dedi. Çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim ama dünyanın en mutlu insanıydım sanki o an. Sevgililiğimiz o gün başlamış kabul ettik. Üniversiteye geçtim falan derken birlikteliğimiz yaklaşık 3 yıl sürdü. İlk buluşmamız, gittiğimiz yerler, konuşmalarımız her şey çok net zihnimde. 3 yılın sonlarına doğru yaklaştığımızda ilişkimizde tartışmalar artmaya başlamıştı. İlk tanıdığım zamana göre değişmeye başlamıştı artık. Bir gece vakti konu evlilikten açıldı. Evlenince şunları yaparız, düğün şöyle olur vs. vs. gibisinden çok samimi ve resmen evlenecek çift gibi güzel iltifatlarla konuşup uyuduk. Gece rüyamda konuştuklarımızın etkisinde kalarak evlendiğimizi gördüm her şey güzeldi. Sabah kalktığımda anlatmak için telefona sarıldım o daha uyanmamıştı tabi. Uyanıp mesajları gördüğünde soğuk konuşmaya başladı yazdıklarıma "hm, güzel olmuş, güzel rüyaymış" diyerek cevap verdi. Neden soğuk konuştuğunu sorduğumda benimle bir şey konuşmak istediğini, şimdi mi akşam mı konuşacağımızı sordu. Derdin neyse söyle dedim bende merak ettiğim için. Bana karşı eskisi gibi hissetmediğini, eskisi gibi sevmediğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü o an. Rüyayı görüp üstüne böyle bir konuşma yaşamak etkilemişti. Haliyle madem eskisi gibi hissetmiyordun dün neden benimle evlilik hakkında konuştuğunu sorduğumda beni üzmemek için konuştuğunu söyledi. Kendi kendime düşündüğümde bu bir günde gelişecek bir şey olmadığı için bende " Madem öyle istiyorsun, yolun açık olsun" diyerek telefonu kapattım. 1 hafta boyunca kafam çok rahattı sanki üzerimden yük kalkmış gibi hissettim ama sonrasında kafama dank etti ne olduğu. Kendimi toparlamam yaklaşık 7-8 ayımı aldı. Geçmeyecek gibi hissettirdi fakat geçti. Şuan da artık yaşanmış eski güzel bir hatıra olarak kaldı. Tamamını okuyan arkadaşlara vakit ayırdıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi forumlar.

Çok kısa bir şekilde anlatayım.

Platonik bir şekilde aşık oluyorsun, aynı serviste ve okuldasın. Evlerinin önüne gidiyorsun oyun falan oynuyorsun. Sonra okul bitiyor. Yazın yavaş yavaş açılmaya çalışırım derken kız taşınıyor. :D Sonra 4 yıl sonra o kızı tekrar görüyorsun falan...
Tekrar görme dışında aynısı :D.

3 aylik sevgilim okul acildiginda kizlari isirmaya baslamisti. (baya bildiginiz, iz miz cikmali isirmak) Sonra bana soguk davranmaya basladi ben de soguk yaptim falan derken ayrildik. Ben cok uzgundum ve ayriliktan 4 ay kadar sonra kizin aslinda lezbiyen oldugunu ve beni iliskinin son 1 ayinda aldattigini ogrendim.

3 aylik sevgilim okul acildiginda kizlari isirmaya baslamisti. (baya bildiginiz, iz miz cikmali isirmak) Sonra bana soguk davranmaya basladi ben de soguk yaptim falan derken ayrildik. Ben cok uzgundum ve ayriliktan 4 ay kadar sonra kizin aslinda lezbiyen oldugunu ve beni iliskinin son 1 ayinda aldattigini ogrendim.
Gülmekten annemi yedim bu nasıl hikaye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı