Aşk kitabı önerisi

Begefendi

Hectopat
Daha fazla  
Bir aşk kitabı arıyorum, gençlik tarzı, klasikler gibi şiirselleştirilmiş değil de biraz daha modern mi desem bilemedim. "Yıldızların Altında", "Beni Neden Sevmedin?", "Yarım Kalan Sigara" gibi vibe'lar veren (kısaca "emo" tarzı diyebiliriz, en azından şarkı olarak böyle geçenlerden.) Kitap önerilerinizi bekliyorum. Daha nasıl anlatsam bilemedim, güzel ve uzun soluklu olursa sevinirim.

Şarkılardan vs. bir şey anlamadım ancak "Kürk Mantolu Madonna, Genç Werther'ın Acıları, Jane Eyre (herhalde aşk vardı içinde...)" gibi kitaplara bakabilirsin belki okumadıysan.
Arkadaş muhtemelen ergen ve edebi bir kalite anlayışı da yok. Bundan olsa gerek ki "Vibe" diyerek derdini anlatmaya çalışmış.

Aşk-ı Memnu diyorum.

Şarkılardan vs. bir şey anlamadım ancak "Kürk Mantolu Madonna, Genç Werther'ın Acıları, Jane Eyre (herhalde aşk vardı içinde...)" gibi kitaplara bakabilirsin belki okumadıysan.
Kesinlikle Kürk Mantolu Madonna ve Martin Eden. Ama ergen aşk kitapları arayan birinin bu ikisini özellikle de Martin Eden gibi bi' şaheseri anlayabileceğini hiç sanmıyorum.

Anlatacak kelime bulamadım ne edeyim, kendimi anlayamadım ki, siz anladıysanız uygun kelimeleri yazında öyle ifade edeyim.

Kürk mantolu madonna olabilir. Onun dışında alternatif olarak çalıkuşu önerirdim ama kitap uzun ve anlayabileceğinizi zannetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…