Aşk kitabı önerisi

Arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kullandığım kelimelerden olsa gerek beni "toxic ergen" dediğimiz tiplerden sanmışsınız ki öyle sanmanızda sizi suçlayamam kullandığım kelimeler onu çağrıştırıyor, o zaman "Klasik kitaplar harici aşk kitabı" yazmak aklıma gelmemiş de garip bir şekilde anlatmışım, özür diliyorum, önerileriniz için teşekkürler.

Arkadaş muhtemelen ergen ve edebi bir kalite anlayışı da yok. Bundan olsa gerek ki "Vibe" diyerek derdini anlatmaya çalışmış.

Aşk-ı Memnu diyorum.
Haklısınız kendimi çok anlatamamışım bundan dolayı özür diliyorum, maalesef "Klasik harici aşk kitabı" yazmak yerine garip bir dil kullanmışım. Öneriniz için teşekkürler, elimdeki kitapları bitirdiğimde okuyacağıma dair şüpheniz olmasın.

Mesela şöyle birşey mi dostum:
images (5).jpeg

Bunu lisede bir kızın elinde görmüştüm de çok gülmüştüm, sanırım kötü çocuk tarzı aşk romanlarından. Hoşunuza gidebilir.

Mesela şöyle birşey mi dostum:Eki Görüntüle 1981945
Ana mesajda kendimi çok anlatamamışım, yanlış anlamanız normal. Kısaca "Klasik harici aşk kitabı.".

Vadideki Zambak.

Hem genel kültürün de gelişmiş olur.
Teşekkür ederim.

Aksiyon arıyorsan Betty Mahmudi'nin İran maceraları var. Uzun soluklu ve olmaması gereken bir aşkı konu alıyor.
Okunacaklar listeme ekledim, teşekkürler.

Bunu lisede bir kızın elinde görmüştüm de çok gülmüştüm, sanırım kötü çocuk tarzı aşk romanlarından. Hoşunuza gidebilir.
Maalesef sanmıyorum.

Eğer moderatör konuya bakıyorsa ana mesajı "Klasikler harici aşk kitabı" olarak değişebilir mi? Çok garip bir kullandığımı yazarken fark etmemişim.

Kürk mantolu madonna olabilir. Onun dışında alternatif olarak çalıkuşu önerirdim.
Kürk Mantolu Madonna pek sevdiğim bir kitaptır. Çalıkuşu'nu okunacaklar listeme ekledim.

Kesinlikle Kürk Mantolu Madonna ve Martin Eden.
Kürk Mantolu Madonna'yı okumuştum, Martin Eden'e en kısa zamanda bakacağım.

Ayşegül Çiçekoğlu Kendi Düşen Ağlamaz tavsiye ederim.
Okunacaklar listeme ekledim, teşekkür ederim.

Şarkılardan vs. bir şey anlamadım ancak "Kürk Mantolu Madonna, Genç Werther'ın Acıları, Jane Eyre (herhalde aşk vardı içinde...)" gibi kitaplara bakabilirsin belki okumadıysan. 🤔
Kürk Mantolu Madonna'yı okumuştum, diğerlerini okuyacağıma dair şüpheniz olmasın, teşekkürler.

Son düzenleme:
Ana mesajda kendimi çok anlatamamışım, yanlış anlamanız normal. Kısaca "Klasik harici aşk kitabı.".

Teşekkür ederim.

Okunacaklar listeme ekledim, teşekkürler.

Maalesef sanmıyorum.

Eğer moderatör konuya bakıyorsa ana mesajı "Klasikler harici aşk kitabı" olarak değişebilir mi? Çok garip bir kullandığımı yazarken fark etmemişim.

Kürk Mantolu Madonna pek sevdiğim bir kitaptır. Çalıkuşu'nu okunacaklar listeme ekledim.

Kürk Mantolu Madonna'yı okumuştum, Martin Eden'e en kısa zamanda bakacağım.

Okunacaklar listeme ekledim, teşekkür ederim.

Kürk Mantolu Madonna'yı okumuştum, diğerlerini okuyacağıma dair şüpheniz olmasın, teşekkürler.
İkisi de klasik ama haberin olsun. 👀

İkisi de klasik ama haberin olsun. 👀
Olsun, klasik harici bir şey önerilmediğine göre şuan yazılmış ya da Türkçe'ye çevrilmiş bir klasik harici aşk kitabı, Beyza Alkoç'un biraz fazla "yapış yapış" ve alana kadar haberim olmadığı şekilde Wattpad kitabı olan kitapları harici yok sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı