Aşk nasıl yok edilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Bu istegim bir ergence tavır olarak değil de sadece aşkı gerçekten kafasinda bitirmek isteyen birinin sordugunu düşünün. Bu yasima kadar (16) hiçbir şey yasamadim ask tarafinda ama kafamda da ona bos yer vermek istemiyorum. Hayallerim icin veya daha çok basarili olabilmek icin kafami "bos islerle" mesgul etmek hiç istemiyorum. Gerekirse karsi cinse duygusuz kalir yine de basarmak istiyorum. Cunku hep ask yuzunden kendimi bos islerle mesgul ettigimden onceliklerimi, yapmam gerekenleri yapamadan birçok hata yaptim. Bu yuzden buna dur demek istiyorum. Aşkı nasıl yok edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok edemezsin, sadece o duyguları bastırabilirsin. Sonra da günün birinde, hiç beklemediğin bir anda biri çıkar karşına. O zaman tüm bu düşüncelerini unutursun. Yaşandı, oradan biliyorum.

Belki de çıkmaz, nasip işi bunlar. Oluruna bırak. Asıl hedeflerine odaklan.

Bu istegim bir ergence tavır olarak değil de sadece aşkı gerçekten kafasinda bitirmek isteyen birinin sordugunu düşünün. Bu yasima kadar (16) hiçbir şey yasamadim ask tarafinda ama kafamda da ona bos yer vermek istemiyorum. Hayallerim icin veya daha çok basarili olabilmek icin kafami "bos islerle" mesgul etmek hiç istemiyorum. Gerekirse karsi cinse duygusuz kalir yine de basarmak istiyorum. Cunku hep ask yuzunden kendimi bos islerle mesgul ettigimden onceliklerimi, yapmam gerekenleri yapamadan birçok hata yaptim. Bu yuzden buna dur demek istiyorum. Aşkı nasıl yok edebilirim?

Kendine östrojen falan basmak veya kestirmek dışında fazla bir çaren yok. Hele o yaşlarda iste isteme eninde sonunda hoşlanıyorsun birinden.

Kendine östrojen falan basmak veya kestirmek dışında fazla bir çaren yok. Hele o yaşlarda iste isteme eninde sonunda hoşlanıyorsun birinden.

Insani en cok yaralayan aşktır. Her kisinin ortak zayıf noktasidir bu aşk ve sevgi. Bunlar insanlara neler yaptırmaz. Çok can yakar aşk. Hele ki tamamen baglandığında işte orada fişi çekiliyor insanın. Aklı ıslevini o kisinin yaninda islevini yitiriyor. Insanların ortak zayif noktasi oldugu içinde herkesin ilk silahı budur. Sevdiklerini incitir, aşık olduğu kişinin canını yakar ve daha fazlasını. Buyuzden aşk ı benim için yok etmek istiyorum. Bunu biyolojik olarak degilde beynim aşk duygusunu tanımamasını istiyorum. Bana o aşk duygusunu tattırmasın, bana o aşk acisini tattırmasın, benim canımı yaktırmasın istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı