- Katılım
- 11 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 62.932
- Makaleler
- 65
- Çözümler
- 1.048
Aşk dediğimiz, tamamıyla cinsellik üzerine kuruludur. Aşkı da aşk yapan budur. Eğer sevgilinizle cinsellik yaşamıyorsanız bu aşk değildir. Kardeş kardeş yaşıyorsunuz demektir.
Üniversitede ise cinselliğe bakılıyor.
Aşk dediğimiz, tamamıyla cinsellik üzerine kuruludur. Aşkı da aşk yapan budur. Eğer sevgilinizle cinsellik yaşamıyorsanız bu aşk değildir. Kardeş kardeş yaşıyorsunuz demektir.
Sadece üniversite değil her alanda.
@YigitXS tamamen keyfine bağlı da sadece cinsellik diyen kesim bayağı az genelde kısa süreli ilişki yapiyorlar senin dediğin şey tek gecelik ilişki yapan gördüm de genele bakınca bayağı az.
@YigitXS, aşk dediğin olay cinselliğe bağlı. Aşkı da aşk yapan bu. Onun haricinde Türkiye'de evlenmek de pek mantıklı değil çünkü evlilik cidden erkekler için sıkıntılı. Mutlu, güzel bir evlilik sürdürdüğünü varsayalım. Bir olay oldu ve olay boşanmaya kadar gitti. Ömür boyu nafaka, mal bölünmesi gibi sorunlarla karşılaşılma ihtimali de var. Bu da erkek için tamamıyla dezavantaj, insanı hayattan bezdirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.