Asker abim çatışmaya gidiyor

Öncelikle Allah rahmet eylesin dostum. Abin konusuna gelirsek pozitif düşünmeye çalışın. Pozitif düşüncelerin hayata yön verdiğine dair inancım var benim.

Suriye/Afrin'e giden abim şimdi çatışma bölgesine çatışmaya gidiyor.

Bugün dedem vefat etti, üstüne abimin çatışmaya gitme haberini aldık. Perişan içindeyiz.

Evde çok kötü durumdayız, lütfen akıl verin ne yapmalıyım?

Benim kuzenimde orada. Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah'a dua edin. Allah'tan ümit kesilmez.Kötü düşünmeyin.Başınız sağ olsun. Dedeniz için Allah'tan rahmet diliyorum. Duamız bütün askerlerimize... Allah büyük , eminim abinizden güzel haber alacaksınız.
Her şey vatan için... :)

Belki ben de 2 aya gideceğim oraya. Belli değil ama şunu söyleyeyim, şehit haberleri genelde pusu veya tuzaklar vasıtasıyla bunların oluşturduğu sıkıntılar neticesinde geliyor. Çatışma başladığında, bak sana morel olsun diye yazıyorum bunları yaralanırsa ilgilenen olur. Sapasağlam da gelir Allah'ın izni ile canını sıkma sen evdekilere de teselli ver.

Bizim askerimiz canını önüne koyup başkasi için savaşsın, elin yabancısı bizim ülkemizde mis gibi hayat sürsün. Eğer askerlikte seçme şansı var mı bilmiyorum ama başka bir ülke için canımı tehlikeye asla atmazdım. Geçmiş olsun bu arada.

Bizim askerimiz canını önüne koyup başkasi için savaşsın, elin yabancısı bizim ülkemizde mis gibi hayat sürsün. Eğer askerlikte seçme şansı var mı bilmiyorum ama başka bir ülke için canımı tehlikeye asla atmazdım. Geçmiş olsun bu arada.
Asker başkası için savaşmıyor. Türkiye için savaşıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı