Asker kaçağı iken tecil yapılabilir mi?

Selares

Hectopat
Yer
İstanbul, Cekmeköy
Daha fazla  
Meslek
Editör
Herkese merhaba, iyi akşamlar. Yaşım 19, 7 GÜN içinde yoklama vermem gerekiyor. Açıktan lise okuyordum ve bazı nedenlerden dolayı 2023 Mayıs ayında bırakma kararı aldım. Bugün ise tekrar açık öğretim lise hesabıma giriş yaptığımda kayıt beklemede gözüküyor. 2. dönem kayıtları ise 29 Ocakta başlıyormuş galiba. 29 gün yoklama kaçağı olup açık liseye yazıp askerliği tecil ettirebiliyor muyum? Ya da açık öğretim belgemi alıp şubeye gitsem tecil ederler mi? Hayırlı akşamlar.

Herkese merhaba, iyi akşamlar. Yaşım 19, 7 gün içinde yoklama vermem gerekiyor. Açıktan lise okuyordum ve bazı nedenlerden dolayı 2023 Mayıs ayında bırakma kararı aldım. Bugün ise tekrar açık öğretim lise hesabıma giriş yaptığımda kayıt beklemede gözüküyor. 2. dönem kayıtları ise 29 Ocakta başlıyormuş galiba. 29 gün yoklama kaçağı olup açık liseye yazıp askerliği tecil ettirebiliyor muyum? Ya da açık öğretim belgemi alıp şubeye gitsem tecil ederler mi? Hayırlı akşamlar.

Yoklama kaçağı olduğun süre boyuncaki parayı ödeyip eğer erteleme imkanı varsa erteliyorlardı diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı