Asker olmak için göz çizdirmek

arda3510

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben 16 yaşındayım. Lise 3. sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki sene MSÜ sınavına gireceğim. Deniz harp benim çocukluktan beri hayalim. Babam hatta amcam da eskiden asker olmak istiyorlarmış fakat olmamışlar. Beni küçüklükten beri sanki asker olacakmisim gibi büyüttüler. E normal olarak benim hayalimde bu yönde oldu. Fakat karşımdaki tek engel gözüm oldu. Sol ve sağ ikisi de yaklaşık olarak 3 numara. Araştırdım ve 17 yaşında göz cizdiren bazı yerler varmış. Neden 18'i beklemiyorsun diyenler için 18'i beklersen kariyerimi riske atmış oluyorum. Mezuna bile kalmak istemiyorum hatta o yüzden bu sene daha 11 bitmeden TYT'yi bitirdim. 18. yaşımı beklersem de mezuna kalmış oluyorum. Yani sorum sizce 17 yaşında bu hayalim için gözümü cizdirmeli miyim? Yoksa ne yapmalıyım. Ve soranlar için ailem de 17 de cizdirmem için izin verdi.

Ebeveynlerinin hayali niye senin hayalin? Baban ve amcan kendileri gerçekleştiremediği bir şey için seni niye zorluyorlar?
Ebeveynlerimin hayali benim hayalim değil kral. Ona bakarsan annem tıp okumam için sürekli baskı yaptı fakat benim içimde de bı asker, deniz sevgisi vardı. Deniz sevgim küçüklükten geliyor. Küçükken bir çok yüzme kursu tarzı yerlere gittim ve kendimi geliştirdim. Harp kısmı ise senin dediğin gibi babam ve amcamdan gelir orda haklısın.

Öne çıksın diye bir daha yazıyorum. Lütfen bilenler cevaplayabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı