Askerde fırıncı (pideci) olmak

Yakın zamanda tecili bozdurup askere gitmeyi düşünüyorum. Halihazırda fırıncı bölümünde meslek okulunda eğitim görüyorum 2 sene oldu yaklaşık olarak.
Askerde fırıncı veya pideci gibi mesleklerle uğraşmak istiyorum. Sebebi ilerideki iş hayatım için tecrübe katmak. Zor diyenler de var kolay diyenler de var yemek bölümü için.
Benim merak ettiğim, yerim belli olmadan önce gerekli yerlere yemek işiyle uğraştığımı belli edebilir miyim tecil bozdururken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerde fırıncılık diye bir bölüm yok benim bildiğim ancak belki Mutfak bölümünde çalışabilirsiniz.

Hizmet bölüğü var askeriye de zaten acemi birliğine gittiğin zaman reel yaşantında ki yaptığın işler uğraştığın meslekler hobiler vesaire yazdırıyorsun muayene de acemilik de teğetletiyorsun ardından usta birliğinde dosyan gittiği zaman hizmet birliğine alınabilirsin ama tabii isteye göre olacak şeyler değil bunlar nerede açık varsa oraya kaydırırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı