Askerde tarihler nasıl işler?

emir0017

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Şimdi bu alımda askerliğe başvursam, diyelim ki bu 3 tarihten haziran olan çıktı. Haziran'da direk askere mi gidiyorum yardımcı olur musunuz?

+ Yardım

+1

+

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250210_221617_Chrome.jpg
    Screenshot_20250210_221617_Chrome.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 76
Abi erteleme ile ilgili bilginiz var mı peki mesela mayıs ayı çıkarsa onu erteletebilir miyim üniversite son sınıfım mayıs'ın sonunda bitiyor okul.

Üniversite mezunları mezuniyet tarihinden itibaren 2 yıl askerliklerini erteletebiliyorlar. Yalnız yaş sınırı var erteleme 28 yaşını tamamladığın yıl sonunu geçemez.

Üniversite mezunları mezuniyet tarihinden itibaren 2 yıl askerliklerini erteletebiliyorlar. Yalnız yaş sınırı var erteleme 28 yaşını tamamladığın yıl sonunu geçemez.
Hocam benim tecilim varda şuan öğrenciyim şimdi başvurcam mayıs sonu okulum bitiyor inşallah mayıs başı sevk çıkmaz saolun

Ve aleykumusselam.

Evet. Hangi aysa gidiş tarihleri fotoğraftaki gibi o gün kışlada olmanız gerekiyor.
Abi bu kesin bilgimi o tarihte mi orda olmalıyız yoksa sınıflandırma tarihimi sadece bu

Sevk tarihi, askerliğin başladığı tarihtir. Sevk bitiş tarihi ise birliğe katılım için son günüdür. Sevk tarihi ile bitiş tarihi arasında geçen süre birliğe teslim olunması gereken süredir.
Acaba sevk açıklandıktan sonra erteleme tecil hakkı var mı öğrenciyimde mayıs çıkarsa gidemem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı