Askerde zaman geçmiyor

Arkadaşlar askerdeyim, şafak 119, saymıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama zaman geçmiyor arkadaşlar. Gececiyim gece bilgisayar başındayım yaptığım işi seviyorum ama ben bir türlü zaman geçiyor psikolojisine giremedim. Sürekli saymadığım halde aklıma şafak geliyor sıkıntıya giriyorum arkadaşlar. Sabahları uyuyorum gece çalışırken mutluyum rahat yerdeyim ama inanın kendimi zaman konusunda bir türlü memnun edemedim. Her türlü duayı okudum herkesle konuştum rahatlamak için ama yok arkadaş. Ailemi memleketimi kız arkadaşımı sivilde yaptığım şeyleri, arabamı çok özlüyorum. Zaman nasıl geçecek arkadaşlar, ben kendimi nasıl rahatlatacağım? Allah rızası için biri yardım etsin.
Zenginler ve kadınlar rahat etsin diye kendimizden feragat ediyoruz işte ne diyeyim.
Demin uzun uzun yazdım da bir anlam ifade etmeyeceği için sildim.

Son düzenleme:
Memleket 3 aylık zorunlu askerlige kaldıysa bitmisiz.
Kim bana ne verdi ki güvenlik borcum olsun?
Ne kadın ne para verildi ne de insaniyet gördüm pek çok kişi de benim gibi.
İmkan versinler, insan olsunlar zorunlu askerliği profesyonel askerliğe çevirsinler.
Osuruk kokan odada Arap cariyesi gibi 40 tane kekonun koynunda hapis hayatı yaşayıp her sabah palaskayla oraya buraya vuran tiplerin bağırışıyla uyanıp karılık yapmak yerine, olumlu bir şey yapsınlar ki biz de onlara olumlu bir geni dönüş yapalım ama yok.
Bir savaş çıksa başta kadınlar gider yurt dışında düşman askerine karı olur (Ukraynada ki gibi) ardından kuru ekmeğe talim kelle koltukta bir hayat yaşarız belki ölür gideriz, bir hiç uğruna.
Profesyonel askerlik her halukarda daha verimli olacaktır, insana insan gibi davranıp eğitime odaklanmak o kişiyi geliştirir, ana avrat küfür işitip tuvalet temizlemek kimseye bir fayda sağlamaz aksine o kişiyi toplumdan daha da soğutursun belki ileride psikopat olur çıkar.
Yok SGK borcu yok zorunlu askerlik yok it gibi hamallık yapmak bize verilen değere bak ondan sonra da borçlusun diyorlar, asıl herkesin bana borcu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı