Askerde yazıcı olma ihtimali için hangi seviye Excel bilgisi gerekir?

detroit01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Askerde yazıcı olma ihtimali için ne kadar Word, Excel bilgisi gerekir? Bilgisayar ile aram iyidir fakat bu tarz programlara ihtiyaç duymadığım için pek kullanmışlığım yok. Gitmeden kendimi yeterli kadar geliştirmek istesem neleri öğrenmem benim için yeterli olur?

Valla genelde bu tarz işlere muhasebe mezunlarını alıyorlar. Ben Kayseri 1. Komando Tugayında yazıcı olmak istemiştim benim yerime başka bir çocuğu almışlardı. Biraz da şans eğer ehliyetin varsa sürücü de olabilirsin, baya rahat yapıyorlar onlar askerliği. Ben istihbarat da görev almıştım yaklaşık 5 ay boyunca gece 1-2 de yatıp 5.30 da gene kalkıyordum gerçi. Ah ne günlerdi :)

Vallahi genelde bu tarz işlere muhasebe mezunlarını alıyorlar. Ben Kayseri 1. Komando Tugayında yazıcı olmak istemiştim benim yerime başka bir çocuğu almışlardı. Biraz da şans eğer ehliyetin varsa sürücü de olabilirsin, bayağı rahat yapıyorlar onlar askerliği. Ben istihbarat da görev almıştım yaklaşık 5 ay boyunca gece 1-2 de yatıp 5.30 da gene kalkıyordum gerçi. Ah ne günlerdi :)

Kanka bilgisayar programcılığı diploması var ama bilmem ne kadar sallarlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı