Askere gidecek için tavsiyeler

• Konuyu başlatan GGHOST
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 125
Selamünaleyküm abiler. Bir yıl tecilim var ama bozup altı ay askere gitmeyi düşünüyorum. Özellikle yakın zamanda gidenler yardımcı olursa sevinirim. Akıllı telefon serbest mi? Değilse internette birkaç defa karşıma çıktı, akıllı telefon ama tuşlu olanı olur mu? İzin olayları nasıl? Lise mezunuyum. Er olarak mı yaparım askerliği? Onbaşı, çavuş falan yapabilir miyim? Daha çok aklımda soru vardı da unuttum.

Selamünaleyküm abiler. Bir yıl tecilim var ama bozup altı ay askere gitmeyi düşünüyorum. Özellikle yakın zamanda gidenler yardımcı olursa sevinirim. Akıllı telefon serbest mi? Değilse internette birkaç defa karşıma çıktı, akıllı telefon ama tuşlu olanı olur mu? İzin olayları nasıl? Lise mezunuyum. Er olarak mı yaparım askerliği? Onbaşı, çavuş falan yapabilir miyim? Daha çok aklımda soru vardı da unuttum.
Hocam telefonu ne yapacaksın bırak kafa dinle insanlardan uzak. Kendi başına kendi düşüncelerinle baş başa kalmalı ve bir yandan gelecek için planlar yapmalı bence orada insan. Bir kural varsa uyulmalı diye düşünüyorum ayrıca.
Not: ben de henüz askerliğimi yapmadım.

Hocam telefonu ne yapacaksın bırak kafa dinle insanlardan uzak. Kendi başına kendi düşüncelerinle baş başa kalmalı ve bir yandan gelecek için planlar yapmalı bence orada insan. Bir kural varsa uyulmalı diye düşünüyorum ayrıca.
Not: Ben de henüz askerliğimi yapmadım.

Askerliği yapmadığını anladık zaten o yorum ile. Askerlik kafa dinleme yeri değil 😂
6 ay bilmem kaç tane adamla ayak kokusu eşliğinde kışlada yatıp kalkıyorsunuz. Can sıkıntısından geberiyorsunuz. Bir insanın en çok aradığı şey internet ve telefon orada, başka vakit geçirecek hiçbir şey yok.

Bir an önce gidip dönün, yaş ilerledikçe zorlaşır.

Akıllı telefon yasak, tuşlu telefon serbest. Komutanlar artık o akıllı tuşlu telefonları anlıyorlar, %90 kaptırırsınız. Genel olarak bulunduğunuz yere göre değişir, bazı yerlerde hiç ellemeyip telefona karışmayanlar da oluyormuş ama nadir olduğunu düşünüyorum. Acemi birliğinde telefon sokamazsınız, ustada 1-2 ay sonra ortamı tartıp gizlice sokarsanız sokarsınız, yakalanırsanız askerlik uzar tercih sizin.
Lise mezunu yedek subay olamaz, askerliği er olarak yapacaksınız.

Not: Ben de henüz askerliğimi yapmadım.

Aynen canım insanlardan uzak. D Insanlar'a olamadığın kadar yakın olacaksın orada asıl dışarıda uzak kalabiliyorsun :)
Dışarıda suratına bakmayacağın elemanla orada mecbur yüz yüze bakıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı