Askere gidecek olanlara tavsiyeler

Jungleralperen

Hectopat
Dostlar merhaba, tecilimi bozdurdum bu yaz askere gideceğim. Daha önce askerlik yapmış arkadaşlara sorularım var. Yanımda ne götürüp ne götürmemeliyim? Orada dikkat etmem gereken şeyler neler? Fikirlerinizi merak ediyorum. İyi forumlar

• İç çamaşırı.
  • Terlik
  • Yüz ve vücut havlusu.
  • Tıraş bıçağı.
  • Tıraş köpüğü.
  • Koltuk altı jeli.
  • Banyo kesesi.
  • Saç şampuanı.
  • Diş macunu.
  • Diş fırçası.
  • Kulak tıkacı.
  • Tırnak makası.
  • Selpak
  • Islak mendil.
  • Yara bandı.
  • Bot boyası.
  • Silikon taban.
  • Çamaşır filesi.
  • İğne İplik.
  • Bot kilidi.
  • Dolap kilidi.
  • Boyundan askılı cüzdan.
  • Not defteri.
  • Siyah ve kırmızı tükenmez kalem.
  • Kol saati.
Aklıma gelenleri yazdım. Yanına fazla alma kantinden temin edersin. Sana malzeme verilirken eğer yanında varsa yok de al ürünleri. Yaptığın işleri söyle. Görevlere atanmaya bak.
Tuşlu ve ucuz bir telefonla git. Çok "ödünç" alma olayı olacak, kaptırmak istemediğin şeyleri götürme.

Yanına istersen kendi hattını al ya da asker gittiğin yerde kayıtta askercell hat satışı yaparlar. Oradan hat al 150 TL olması lazım. Aksam 5 ile sabah 9 arası görüşebiliyorsun. Mesaj hakkında var.

Hocam Android telefonunu götürebilirsin ben 6 ayda nizamiyeden 8 10 kez telefon cebimde girdim çıktım komutanlar da zaten biliyor kimde ne var ne yok. Ama emniyet muhafız gibi sıkıntılı bölüklere düşersen telefondan ceza yiyebilirsin karar senin telefon konusunda
Yukarıdaki arkadaşın madde madde yazdığı şeylerin çoğunu kullanmicaksın bu arada emin ol. Büyük çanta yapma yanına çok sayıda don çorap al fanila al. Korkacak bir şeyi de yok askerliğin artık ilk 1 ay bittiğinde artık tamamen düzenin oturmuş kafan rahat olur. Hayırlı tezkereler şimdiden inşallah

Dostlar merhaba, tecilimi bozdurdum bu yaz askere gideceğim. Daha önce askerlik yapmış arkadaşlara sorularım var. Yanımda ne götürüp ne götürmemeliyim? Orada dikkat etmem gereken şeyler neler? Fikirlerinizi merak ediyorum. İyi forumlar
Dünya bir yana kulak tıkacı ve ortopedik ayakkabı altlığı bir yana. Gece koğuşta 10 kişinin horlaması ile uyumaya çalışmak tam bir işkence idi. İyi ki tıkaç götürmüştüm yanıma. Altık ise giydiğin postallardan dolayı ikinci gün ayakların şişiyor. Az da olsa rahat ettirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı