Rehber Askere gideceklerin bilmesi gerekenler

Aşçılar yapmıyor mu kahvaltıyı da size hazırlatıyor komutanlar?

Aşçı yok yapılan yemekler çoğunlukla aşçılık vasfi olduğunu söyleyen askerler tarafından hazırlanıyor. Eğer ki bir firma ile anlaşma yapılmadiysa.

Normalde ağustos'ta gideceğim yönünde e-Devlet'te yazı yazmaktaydı, şu an kasım'a kaldım gözüküyor. Sizce kasım'da gidebilir miyim yoksa başka bir tarihe atar mı, bu yüzden işlerimi yarıda bırakmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Hocam benim boyum 1,84 kilom ise 137-145 arası ve Şubat'ta tecilimi bozmayı düşünüyorum. Beni almaları mümkün mü bilmiyorum çünkü kilonun yanı sıra tansiyonum yüksek, koştuğum zaman nefesim daralıyor ve kalbimde çarpıntı oluyor. Acaba 1 yıl süre verip kilo ver diye gönderirler mi, yoksa direkt muaf olarak mı girerler?

Son düzenleme:
Kilo verince tansiyonun dengelenir belki diye 1 yıl erteleme ihtimalleri var. Benim acemide kalbinde ritim bozukluğu olan çocuk vardı o bile bitirdi askerliğini.

Aynı soruyu soran bir arkadaş daha vardı, cevabını verdim. Alıntıdan okuyabilirsin.

İlaçla düzelmeyen Hiper tansiyon ve tip 1 diyabet ilaç raporları var tanılı bir şekilde askerliğe muafiyet için tam olarak neden midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…