Acemiyi kütahyada yaptım, ne kadar erken teslim olursanız sizin için daha iyi. İlk grupdandık, saat 6-7 gibi içeri aldılar, 3-4 gibi koğuşa anca geçmistik. 11-12 bölük 41.koğuştaydım. 2021-3c olarak yaptım. Ekstradan getirecekleriniz, traş bıçaği ile iç çamaşırı. Geri kalanı fazlasıyla devlet veriyor. Acemide mıntıka, temizlik geciyor. Acemi bitene kadar 2-3 saat toplam eğitim yaptık, geri kalan yattık bölükçe, bölük komutanımız Reşit Altıgöz'dü. Usta birligi ankara kahramankazanda yaptım, stinger tim komutan yardımcısı olarak. Tek yaptıgım sabahleyin komutanlara kahvaltılarını hazırlamak, ara sıra çay götürmek. Haftasonları iş mangasına giderdik, son güne kadar gittim kendi bölüğümüzde asker sıkıntısı vardı, asker sıkıntısı olmasa 2-3 ay kala görevden düşücektim

yemekler on numaraydı, yemekhaneci ablalar dışında, gıda mühendisimiz fatma ablamız vardı yemekleri tek tek kontrol ederdi pas gecmezdi kazan kazan. Terhise yakın sağlık ocağındaki albayımız değişmisti ismini hatırlamıyorum ama çok taşşaklıydı, yanında kahkaha atıp gülmekten ölmüştüm, kızmamıştı bile. Horlamaktan rahatsız olan arkadaşlar varsa tıkaç alsın, nöbetinizin olduğu geceler takmayın. Çok küfür yersiniz sonra.